Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

Konsultasi

Konsultasi asing

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Interaksi dina basa Jepang

Candak kelas basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Pesen pidéo "Festival Fureai Internasional Kota Chiba 2022" dileupaskeun

Pesen pidéo "Festival Fureai Internasional Kota Chiba 2022" dileupaskeun

2022.2.22 International Exchange Pamahaman Internasional

"Chiba City International Fureai Festiva 2022" pesen video bakal dikirimkeun online.

[Bagéan XNUMX]:https://youtu.be/f0Vv7-xLujo
[Bagéan XNUMX]:https://youtu.be/PLQjli2OtyQ
* Kusabab release perdana, ti 2:22 on Salasa 16 Pebruari
  Undur mundur umum bakal ngamimitian.

Pesen video dibagi kana bagian kahiji jeung bagian kadua.
Program lengkepna nyaéta kieu.
Dijieun kolaborasi sareng 13 anggota festival.
Mangga tingali.

Festival Fureai Internasional Kota Chiba 2022
Program Pesen Pidéo [Bagian XNUMX]

XNUMX. XNUMX.bubuka
  ① Muka video
  ② Salam ti pupuhu 
  ③ Salam dina basa Inggris & Cina

XNUMX. XNUMX.Déwan Manajemén Festival Fureai Internasional Chiba Kota
  bubuka aktivitas anggota jeung pesen

  ① NPO Corporation pasamoan bursa budaya Asia
  ② Pramuka Déwan Kota Chiba
  ③ Language Exchange Institute Hippo Family Club
  ④ Masarakat Zambian
  ⑤ Sensitipitas Sabtu kelas Jepang
  ⑥ Chiba YMCA
  ⑦ Asosiasi UNICEF Prefektur Chiba
  Nuluykeun ka bagian kadua

Festival Fureai Internasional Kota Chiba 2022
Program Pesen Pidéo [Bagian XNUMX]

XNUMX. XNUMX.Déwan Manajemén Festival Fureai Internasional Chiba Kota
  bubuka aktivitas anggota jeung pesen dituluykeun

  ⑧ Divisi Asosiasi Internasional Kota Chiba & Asosiasi Internasional Kota Chiba
  ⑨ Asosiasi Dipasangkeun Kapentingan Umum Chiba Junior Chamber
  ⑩ Asosiasi UNESCO Chiba
  ⑪ Tari beuteung bunderan Layali Sharqi
  ⑫ Déwan Distrik Pramuka Chiba

XNUMX. XNUMX.Panutup
  ① Salam ti Wakil Ketua 
  ② Salam dina basa Korea & Khmer
  ③ Tungtung gulungan