Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

Asuransi médis / kaséhatan

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Ngeunaan sumbangan

Ngeunaan sumbangan

Asosiasi Internasional Kota Chiba naroskeun rupa-rupa sumbangan ti jalma anu ngadukung proyék éta.Kami ngarepkeun dukungan anjeun.

Salaku tambahan, asosiasi urang ngawujudkeun masarakat simbiosis multikultural ku cara ngamajukeun pamahaman multikultural, ngadukung kagiatan warga asing sareng kota, ngumpulkeun sareng nyayogikeun inpormasi, jsb pikeun sakumna warga sareng daérah kalebet warga asing. Préféktur Chiba pikeun tujuan ngawangun kota anu leres-leres internasional, Kota Chiba (tanggal sertifikasi nyaéta 24 Maret 3, tanggal pendaptaran perusahaan nyaéta April taun anu sami) 26 dinten) nampi.

Insentif pajak salaku perusahaan promosi kapentingan umum (*) bakal diterapkeun kana sumbangan ka Asosiasi.Pikeun detil, mangga parios ramatloka Badan Pajak Nasional.

* Sadaya korporasi kapentingan umum sareng yayasan kapentingan umum diposisikan salaku korporasi promosi kapentingan umum.

 

Individu sareng korporasi anu nyumbang (gelar kehormatan dileungitkeun) 

Reiwa taun ka-XNUMX

   Jumlahna aya 5 yen ka sadayana anu ngahadiran Pertemuan Bursa Jepang ka-10 anu diayakeun dina 21 Oktober 7.

Reiwa taun ka-XNUMX

   Seminar Fukumoto Universitas Chiba Keizai 28,987 yen

Reiwa taun kahiji

   Ishii Kaiun Co., Ltd.

   Paménta anonim 10,000 yen

30

   Jumlahna 30 yen ka dulur anu ngahadiran "10nd Japanese Exchange Meeting" anu diayakeun dina 13 Oktober 2

29

Naoya Arai

Megumi Kibata

Jumlahna 29 yen ka dulur anu ngahadiran "10nd Japanese Exchange Meeting" anu diayakeun dina 28 Oktober 1

28

TANKS * Organisasi sukarelawan pikeun ngédit "Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba Mudah Versi Jepang" diterbitkeun ku Asosiasi Internasional Kota Chiba.

Jumlahna 28 yen ka dulur anu ngahadiran "Kontes Pidato Basa Jepang ka-10" anu diayakeun dina 22 Oktober 20.

27

Chiba Tengah Singa Club

Jumlahna 27 yen ka dulur anu ngahadiran "Kontes Pidato Basa Jepang ka-10" anu diayakeun dina 17 Oktober 19.