Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Kelas hirup

Kelas hirup

Naon anu kudu dipigawé di kelas

Diajar Basa Jepang praktis anu dipikabutuh pikeun kahirupan sapopoe.

  1. Abdi angkat ka toko sareng fasilitas sareng nganggo basa Jepang. 
  2. Saméméh kaluar, diajar sorangan adegan paguneman.

Khususna

 Pamilon di kelas ieu sabenerna indit ka tempat nu deukeut jeung kahirupan sapopoé maranéhna, kayaning supermarket jeung kantor pos.Guru jeung staf bursa bakal marengan anjeun.

 Contona, kumaha anjeun nanya ka juru tulis lamun anjeun teu bisa manggihan naon rék dibeuli?Hayu urang ngalakukeun di toko!Sateuacan angkat ka toko, latihan paguneman nganggo situs diajar basa Jepang dina Internét.Salian nyarios, di kelas ieu, anjeun bakal diajar arti Jepang anu ditulis dina produk nganggo smartphone anjeun sareng diajar naon anu anjeun hoyong terang ngeunaan panggunaan toko sareng fasilitas.

 Éta sampurna pikeun jalma anu nembé mimiti hirup di Jepang atanapi anu gaduh nafkah tapi saleresna gaduh anu terang.Disarankeun ogé pikeun anu hoyong diajar bari leumpang sareng pamilon sanés sareng anggota bursa tinimbang diajar di méja.

Jumlah kursus sareng durasi

 Dilaksanakeun 8 kali total

 1 menit sakali

lokasi

 Chiba City International Association Plaza sareng tempat prakték kagiatan (kota)

ongkos

 1,200 yen (kaasup bahan pangajaran)

 * Kelas tiasa dilaksanakeun di luar Chiba City International Association Plaza (biaya transportasi ditanggung ku individu).
 * Anjeun tiasa balanja salami prakték (biaya sorangan)

Buku téks

  1. Bahan kelas
  2. eusi web

Mangsa palaksanaan

 Fase 1 6 Juni-1 Séptémber Salasa 9: 21-10: 00Jeung Rebo 13: 30-15: 00(Dua mingguan)
 Periode 2nd: Ti 10 Oktober nepi ka 1 Pébruari Salasa 2:7-10:00 (unggal minggu séjén)
                 土曜日 9:30~12:30(10月1日、11月19日、12月3日、1月21日)※

 *Saptu dina période ka-2 nyaéta masing-masing 1 jam, jumlahna 3 kali.

 Lamun teu bisa ilubiung, Anjeun bisa mindahkeun ka poé séjén dina saminggu.

  


Inquiries / patarosan ngeunaan kelas Jepang

Mangga ngahubungan kami ti "Tanya ngeunaan kelas Jepang" di handap.
Tulis patarosan anjeun dina basa Jepang saloba mungkin.


Ngalamar kelas Jepang

Pikeun ngalamar kelas basa Jepang, anjeun kedah ngadaptar salaku pelajar Jepang.

Salila pendaptaran murid Jepang, kuring pariksa pamahaman kuring ngeunaan Jepang.

Aplikasi pikeun kelas Jepang bakal ditampi dina waktos pamariksaan pamahaman basa Jepang.

Mangga ngadamel reservasi kanggo pendaptaran pelajar Jepang sareng pamariksaan pamahaman basa Jepang.

Pencét di dieu pikeun ngadaptar salaku pelajar Jepang