Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

Asuransi médis / kaséhatan

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Hibah grup

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Mimitian kagiatan online tina hiji-hiji kagiatan Jepang

Mimitian kagiatan online tina hiji-hiji kagiatan Jepang

Sateuacan ngamimitian kagiatan online

Kagiatan online pikeun kagiatan Jepang hiji-hiji ngagunakeun sistem konferensi wéb sapertos zum sareng Google Meet.
Upami anjeun henteu tiasa ngoperasikeun komputer anjeun kalayan saé, anjeun moal tiasa ngalakukeun kagiatan.
Upami anjeun anyar dina kagiatan online atanapi henteu pinter ngagunakeun komputer, punten ngalaksanakeun kagiatan online munggaran anjeun langsung.

Sakali pasangan pasangan geus mutuskeun

Saatos mutuskeun saha anjeun bakal dipasangkeun sareng parantos mayar biaya kagiatan, anjeun bakal nampi email ti koordinator bursa.
Upami anjeun henteu saé dina komputer sareng hoyong ngalaksanakeun kagiatan anu munggaran pahareup-hareup, mangga konsultasi sareng koordinator bursa.

*Aya waktos nalika kagiatan tatap muka teu mungkin kusabab kaayaan koordinator bursa.

Upama kagiatan anu kahiji mangrupa kagiatan tatap muka

Pikeun kagiatan online, mangga parios item di handap ieu.

  • Punten parios upami anjeun tiasa ngobrol ngeunaan zum, garis, jsb dina komputer atanapi smartphone anjeun.
  • Mangga wartosan koordinator bursa naon jenis basa Jepang Anjeun hoyong acquire dina hiji-hiji kagiatan Jepang, sarta ngabahas jenis kagiatan nu Anjeun hoyong laksanakeun.

* Upami anjeun gaduh masalah, mangga sumping ka loket.Staf kami bakal ngabantosan anjeun.

Upami teu aya masalah khusus sareng barang-barang di luhur, anjeun tiasa sacara bébas ilubiung dina kagiatan Jepang hiji-hiji.

Naon anu anjeun peryogikeun pikeun kagiatan tatap muka munggaran anjeun

・ Barang anu dianggo dina kagiatan online sapertos PC sareng smartphone

*Upami anjeun teu tiasa nganggo Internét di luar, mangga konsultasi sareng Asosiasi Bursa Internasional Kota Chiba.