Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

Asuransi médis / kaséhatan

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Kumaha ngadaptar salaku sukarelawan

Kelayakan

Jalma anu kabetot dina bursa internasional sareng sumanget ngeunaan kagiatan sukarelawan.

* Anu di handapeun umur 18 teu tiasa ngadaptar pikeun kagiatan pangrojong diajar basa Jepang.Kagiatan sejenna bisa didaptarkeun ku idin ti kolot atawa wali.
* Pikeun homestay sareng kunjungan bumi, ngan rumah tangga anu satuju sareng sadayana kulawarga anu layak.

Aliran pendaptaran sukarelawan

(1) Larapkeun tina "Ngadaptar salaku sukarelawan"

* Punten dicatet yén pendaptaran sukarelawan anjeun moal réngsé dugi ID anjeun dikonfirmasi.

(2) KTP anjeun bakal dipariksa di Asosiasi Internasional Kota Chiba.

KTP anjeun bakal dipariksa dina jandela Asosiasi Bursa Internasional Kota Chiba.

Punten bawa anu tiasa ngaidentipikasi anjeun (Kartu Nomer kuring, SIM, paspor, jsb.).

Nalika ngadaptar pikeun anu di handapeun umur XNUMX, mangga sumping sareng wali.

* Inpormasi anu kadaptar moal dianggo pikeun tujuan naon waé lian ti operasi sistem sukarelawan bursa internasional asosiasi.

Saatos pendaptaran

Kami bakal ngahubungi para sukarelawan ngeunaan kagiatan sukarelawanna, janten punten bales upami anjeun tiasa ilubiung dina kagiatan éta.