Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

Asuransi médis / kaséhatan

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Hibah grup

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Daptar grup sukarelawan bursa internasional

40 kelompok sukarelawan

Klik pikeun pariksa inpo wincik.

Anjeun tiasa gesek ka kenca atawa ka katuhu
Ngaran grup eusi kagiatan Area kagiatan Udaganana Rincian
NPO Multikultural Free Sakola Chiba diajar basa Jepang Chuo-ku Murid SMP jeung SMA Rincian
Préféktur Chiba JICA Asosiasi Relawan Senior Cabang Kota Chiba bursa internasional Sakuliah kota Chiba, luar kota Chiba atos ageung Rincian
Asosiasi Bursa Budaya Asia Bursa internasional, diajar basa asing, bubuka budaya Chuo-ku Rincian
Asosiasi Silaturahim Chiba Jepang-Cina bursa internasional Sakuliah kota Chiba, luar kota Chiba Rincian
Grup Spanyol Bursa internasional, diajar basa asing Chuo-ku Rincian
Asosiasi UNESCO Chiba bursa internasional Sakabeh wewengkon kota Chiba Murid SD, SMP, dewasa Rincian
Kota Chiba Amérika Latin Musik Esperanza Bursa internasional, bubuka budaya Sakuliah kota Chiba, luar kota Chiba Murid SD, SMP, SMA, dewasa Rincian
Chiba Kota JSL Child / Asosiasi Rojongan Mahasiswa diajar basa Jepang Sakabeh wewengkon kota Chiba Murid SD, murid SMP Rincian
Melonpan kelas Jepang diajar basa Jepang Bangsal Inage Murid SD, murid SMP Rincian
Kelas Jepang Baytown diajar basa Jepang Mihama Ward Dewasa (barudak diwenangkeun) Rincian
Grup ulikan Jepang (Mihama) diajar basa Jepang Mihama Ward atos ageung Rincian
Kelas Jepang Barudak Mihama diajar basa Jepang Mihama Ward Murid SD, murid SMP Rincian
melati diajar basa Jepang Mihama Ward Dewasa (barudak diwenangkeun) Rincian
Saptu kelas diajar basa Jepang Mihama Ward Murid SD, murid SMP Rincian
Bursa Internasional Seikatsu Mihamakai Jepang diajar basa Jepang Mihama Ward atos ageung Rincian
Inage Sabtu Kelas Jepang diajar basa Jepang Bangsal Inage Siswa SD, SMP, déwasa (murangkalih diidinan) Rincian
Paguneman Jepang Circle Konakadai diajar basa Jepang Bangsal Inage atos ageung Rincian
Hanazono VC (Volunteer Club) Jepang diajar basa Jepang Bangsal Hanamigawa atos ageung Rincian
Sénsitip Sabtu Kelas Jepang diajar basa Jepang Chuo-ku Murid SD, SMP, SMA Rincian
Soga Kelas Jepang diajar basa Jepang Chuo-ku Murid SD, SMP, dewasa Rincian