Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

Asuransi médis / kaséhatan

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Hibah grup

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Kagiatan hiji-hiji Jepang Mimitian kagiatan online [anggota Bursa]

Mimitian kagiatan online tina kagiatan Jepang hiji-hiji [Staf Exchange]

Sateuacan ngamimitian kagiatan online

Kagiatan online pikeun kagiatan Jepang hiji-hiji ngagunakeun sistem konferensi wéb sapertos zum sareng Google Meet, janten upami anjeun teu biasa sareng operasi aplikasi sareng komputer, anjeun moal tiasa ngalaksanakeun kagiatan éta kalayan lancar.
Sajaba ti éta, malah hal basajan kayaning babagi poto nu bisa ditémbongkeun ka pihak séjén dina kagiatan face-to-face merlukeun pangaweruh teknis babagi dina kagiatan online.
Ku alatan éta, pikeun jalma anu anyar pikeun kagiatan online, atanapi anu henteu ngalaman sareng hariwang, kami nyarankeun yén kagiatan online munggaran dilaksanakeun sacara langsung.

Konfirmasi kaayaan pasangan kombinasi

Sakali anjeun parantos mutuskeun pasangan pikeun kagiatan Jepang hiji-hiji, anjeun bakal diwartosan naha pasangan hoyong kagiatan tatap muka atanapi kagiatan online, jinis sistem konperénsi wéb anu tiasa diurus, sareng naha atanapi teu gaduh pangalaman sareng kagiatan online. .
Lamun diputuskeun bakal dijodokeun jeung jalma anu hayang ilubiung dina kagiatan online tur anyar dina kagiatan online, mun bisa, pasamoan kahiji bakal jadi kagiatan tatap muka, mangga pariksa suasana maranéhanana anu. aktip.

Upami sigana teu aya masalah dina ngalaksanakeun kagiatan online ti mimiti bari tetep komunikasi sareng pihak anu sanés, anjeun tiasa ngalakukeun kagiatan online ti mimiti.

Upama kagiatan anu kahiji mangrupa kagiatan tatap muka

Mangga parios item di handap pikeun mastikeun kagiatan online lancar.

  • Punten parios operasi alat pikeun ningali naha anjeun leres-leres tiasa ngalaksanakeun kagiatan online nganggo sistem rapat online atanapi aplikasi anu anjeun badé dianggo.
  • Mangga konsultasi sareng peserta didik sareng mutuskeun kumaha neraskeun kagiatan ti waktos salajengna.

*Upami anjeun ngagaduhan masalah sareng operasi alat atanapi kumaha ngalaksanakeun kagiatan Jepang hiji-hiji, mangga teras-terasan naroskeun ka staf di loket iraha waé.

Upami teu aya masalah khusus sareng barang-barang di luhur, anjeun tiasa sacara bébas ilubiung dina kagiatan Jepang hiji-hiji.

Naon anu anjeun peryogikeun pikeun kagiatan tatap muka munggaran

・Barang anu dianggo pikeun kagiatan online, sapertos laptop sareng smartphone

* Lamun teu boga aksés ka Internet bari jauh ti imah, mangga ngahubungan Asosiasi Bursa Internasional Chiba Kota pikeun pitulung.