Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

Asuransi médis / kaséhatan

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Mimitian kagiatan Jepang hiji-hiji (1) Prosedur nepi ka dimimitian kagiatan [Staf Exchange]

Mimitian kagiatan Jepang hiji-hiji (1) Prosedur nepi ka dimimitian kagiatan [Staf Exchange]

Pariksa prosedur pikeun ngamimitian kagiatan dina gambar

XNUMX Ngadaptar salaku sukarelawan

Pendaptaran sukarelawan diperyogikeun.
Mangga parios di handap pikeun detil

XNUMX Ilubiung dina kursus pertukaran basa Jepang anggota

Kuring bakal nyandak kursus pikeun ngalaksanakeun kagiatan salaku anggota bursa basa Jepang.Mangga parios di handap pikeun detil.

XNUMX Larapkeun kombinasi kagiatan Jepang XNUMX-to-XNUMX

Ngalamar kombinasi kagiatan basa Jepang.
Kombinasi ieu dilakukeun unggal bulan.

XNUMX Siapkeun pikeun ngamimitian kagiatan

Setel pikeun nampa surelek ti "@ select-type.com"

Kagiatan hiji-hiji di Jepang dikokolakeun ngagunakeun sistem manajemen.
Upami diperlukeun, jieun setélan supados anjeun nampi email "@ select-type.com" tina sistem manajemen.
* Urang nyieun unggal usaha pikeun nampa e-mail, tapi gumantung kana setelan pribadi Anjeun, Anjeun bisa jadi digolongkeun kana junk e-mail atawa anjeun bisa jadi teu bisa nampa eta.

Anjeun bakal dibere beja ngeunaan hasil kombinasi sareng peserta didik Jepang.

Anjeun bakal nampi email ti staf asosiasi ngeunaan hasil kombinasi.
・ Upami kombinasi parantos didamel, teraskeun kana prosedur "Ngadaptar sandi dina sistem manajemén".
・ Upami anjeun teu tiasa ngagabung sareng hoyong ngahiji deui, mangga laksanakeun deui [Aplikasi Kombinasi].

Ngadaptar sandi dina sistem manajemen

Nalika kombinasi diadegkeun, staf asosiasi bakal ngadaptar unggal anggota bursa sareng peserta didik Jepang dina sistem manajemen sareng ngahubungi aranjeunna.
Nalika dikontak ku asosiasi, staf bursa kedah nyetél "sandi" dina sistem manajemen.

Langkung seueur inpormasi ngeunaan "Nyiapkeun pikeun ngamimitian kagiatan"

XNUMX Mimitian kagiatan basa Jepang

Kontak peserta didik Jepang tur mimitian kagiatan

Nalika dokuméntasi murid Jepang tina pasangan kombinasi réngsé, anjeun bakal nampi email ti staf asosiasi ngeunaan kagiatan éta.
Sawaktos Anjeun nampa hiji email ti asosiasi, mangga ngahubungan pihak séjén, mutuskeun tanggal jeung waktu pikeun ngamimitian kagiatan kahiji, tur mimitian kagiatan.

Sababaraha peserta didik teu wawuh sareng Jepang, janten nalika ngahubungi peserta didik, mangga ngahubungi aranjeunna dina basa Jepang anu gampang.

Jieun reservasi pikeun rohangan kagiatan (ngan pikeun anu ngalakukeun kagiatan tatap muka)

Anjeun tiasa nyéépkeun rohangan kagiatan nalika ngalaksanakeun kagiatan tatap muka.

Reservasi tiasa dilakukeun tina jandela Asosiasi Internasional sareng online.

Laporan kagiatan (ngan pikeun anu parantos ngalaksanakeun kagiatan online)

Upami anjeun ngalaksanakeun kagiatan basa Jepang hiji-hiji (online), anjeun bakal dipenta pikeun ngalaporkeun dina ahir bulan sabaraha kali anjeun ngalaksanakeun kagiatan dina sasih éta.
* Upami kagiatan pikeun sasih ngan ukur kagiatan tatap muka, totalna tiasa dikumpulkeun dina sistem, janten henteu aya laporan anu diperyogikeun.
* Upami anjeun parantos ngalaksanakeun kagiatan tatap muka sareng kagiatan online, mangga laporkeun ngan ukur dinten nalika kagiatan online dilaksanakeun.

Nalika periode kagiatan (XNUMX bulan) réngsé

Kagiatan jeung pihak séjén ayeuna ends dina XNUMX bulan.
Upami anjeun hoyong neraskeun kagiatan Jepang anjeun, punten panawaran kombinasi deui.
Sajaba ti éta, urang bakal nyieun kombinasi anyar jeung ngalakukeun hiji-on-hiji kagiatan Jepang.
Upami anjeun hoyong mungkas kagiatan, kagiatan bakal ditungtungan sacara otomatis upami anjeun henteu ngalakukeun [Aplikasi Kombinasi].
Upami anjeun hoyong neruskeun kagiatanana, punten lakukeun [Aplikasi Kombinasi] unggal waktos.

Inpormasi lengkep ngeunaan "Mimiti kagiatan Jepang"