Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

Konsultasi

Konsultasi asing

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Interaksi dina basa Jepang

Candak kelas basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Dahareun drive dilaksanakeun!Naha aya tuangeun tuangeun di bumi anjeun?

Dahareun drive dilaksanakeun!Naha aya tuangeun tuangeun di bumi anjeun?

2022.1.11 artikel HP heubeul

Naha aya adegan sapertos kitu dina kahirupan sapopoe anjeun?
Abdi nampi kado pertengahan taun sareng kado akhir taun, tapi sigana kuring henteu tiasa tuang ...
Nalika kuring beberesih dina ahir taun, seueur tuangeun anu diawetkeun kaluar ...
Abdi ngagaduhan béas énggal, tapi masih seueur béas kuno ...

Kota Chiba ngayakeun drive dahareun salaku bagian tina ngurangan leungitna dahareun (dahareun anu masih bisa didahar tapi dipiceun).
Asosiasi Internasional Kota Chiba satuju sareng inisiatif ieu sareng bakal nyetél kotak kempelan ti 1/12 (Rebo) ka 1/25 (Salasa) isukan.

・ Sereal (béas, mi, gandum, jsb.)
・ Kadaharan anu diawetkeun (kadaharan kaleng, tuangeun botol, jsb. anu gaduh tanggal kadaluwarsa anu ditangtukeun sareng umur simpanna XNUMX bulan atanapi langkung)
・ Dahareun retort instan (hal-hal anu tiasa disimpen dina suhu kamar)
・ Lauk garing (lem, kacang, jsb., teu dibuka)
・ Manisan (tanpa ruksakna)
・ Inuman (jus, kopi, tèh, jsb., béas dihasilkeun dina Reiwa taun ka-XNUMX jeung ka-XNUMX (béas coklat ditarima))
・ Rupa-rupa bumbu, minyak goreng (dilarang alkohol)
・ Bungkusan kado (kado pertengahan taun, kado akhir taun, jsb.)

Kadaharan anu dikumpulkeun bakal disumbangkeun ka fasilitas karaharjaan sareng anu peryogi tuangeun ngalangkungan kelompok sukarelawan "Food Bank Chiba" di kota.
Hatur nuhun kana kerjasama anjeun.

Klik di dieu pikeun detil

[Tanggung Jawab] Divisi Pengelolaan Runtah Kota Chiba Grup Promosi 245R (℡: 5603-XNUMX)