Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Tumbu, hak cipta, Bantahan

Ngeunaan tautan

(Public interest incorporated yayasan) Tumbu ka Chiba City International Association

  • Anjeun tiasa bebas numbu ka ramatloka Asosiasi Internasional Kota Chiba tanpa prosedur husus.Nanging, punten perhatikeun yén kami tiasa nyuhunkeun anjeun ngahapus tautan nalika Asosiasi Internasional Kota Chiba nangtukeun yén eusi halaman utama sumber tautan ngalanggar hukum sareng ketertiban umum sareng moral.
  • Punten dicatet yén eusi sareng alamat tiasa dirobih atanapi dipupus tanpa aya bewara sateuacanna iwal ti kaca luhur.
    Nalika netepkeun tautan, punten tangtukeun yén éta mangrupikeun tautan kana situs wéb Asosiasi Internasional Kota Chiba.Ogé, punten ulah nyetel link pikeun mintonkeun homepage Asosiasi Internasional Kota Chiba dina pigura.
  • Eusi homepages organisasi séjén nu boga tumbu ka homepage Asosiasi Internasional Kota Chiba teu dianjurkeun ku Asosiasi Internasional Kota Chiba, tapi Asosiasi Internasional Kota Chiba. Asosiasi Internasional Kota teu nanggung jawab nanaon.

(Public interest incorporated yayasan) Tumbu ti Asosiasi Internasional Kota Chiba

  • Hiji link bisa diatur ti ramatloka Asosiasi Internasional Kota Chiba ka situs web organisasi séjén, tapi ieu keur genah pamaké wungkul, sarta tujuan link nyaeta Asosiasi Internasional Kota Chiba. Kami teu ngajamin atawa nyarankeun eusi.
  • Situs wéb organisasi sanés anu gaduh tautan ti situs wéb Asosiasi Internasional Kota Chiba henteu aya dina kadali Asosiasi Internasional Kota Chiba, ku kituna Asosiasi Internasional Kota Chiba Asosiasi henteu tanggung jawab kana eusina.

Ngeunaan hak cipta

  • Sacara prinsip, hak cipta inpormasi individu (téks, poto, ilustrasi, jeung sajabana) dipasang dina ramatloka Asosiasi Internasional Kota Chiba milik Asosiasi Internasional Kota Chiba.Tapi, hak cipta sababaraha gambar jeung sajabana dipiboga ku pangarang aslina.
  • Situs web Asosiasi Internasional Kota Chiba tiasa dikotektak sacara bébas henteu paduli tujuan pamakean, tapi upami diijinkeun ku hukum hak cipta sapertos "reproduksi pikeun panggunaan pribadi" atanapi "kutipan".
    Sanajan kitu, lamun aya dibekelan husus dina unggal kaca ramatloka Chiba City International Association, penanganan bakal jadi prioritas.

Bantahan

  • Sanajan unggal usaha geus dilakukeun pikeun mastikeun katepatan tina informasi dipasang dina ramatloka Chiba Kota International Association, kasalahan tipografis jeung déskripsi lengkep bisa kaasup.
  • Asosiasi Internasional Kota Chiba henteu nanggung tanggung jawab pikeun tindakan anu dilakukeun ku pangguna nganggo inpormasi dina situs wéb Asosiasi Internasional Kota Chiba.
    Salaku tambahan, kami moal nanggung tanggung jawab pikeun karusakan atanapi karugian anu ditanggung ku pangguna nganggo situs wéb Asosiasi Internasional Chiba City.