Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

Asuransi médis / kaséhatan

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Karaharjaan pikeun jalma anu cacad

Kami nyayogikeun sababaraha jinis dukungan pikeun jalma anu cacad fisik atanapi cacad intelektual.Pikeun nampi bantosan sapertos kieu, jalma anu cacad fisik peryogi "Buku Pegangan Cacat" sareng anu cacad intelektual peryogi "Buku Panduan Rehabilitasi".

Kanggo detil, angkat ka Divisi Pangrojong Cacad Sepuh Pusat Kaséhatan sareng Kesejahteraan.

Puseur Kaséhatan jeung KaraharjaanTélépon 043-221-2152
Puseur Kaséhatan sareng Karaharjaan HanamigawaTélépon 043-275-6462
Puseur Kaséhatan sareng Karaharjaan InageTélépon 043-284-6140
Wakaba Kaséhatan jeung Karaharjaan CenterTélépon 043-233-8154
Héjo Kaséhatan sarta Karaharjaan CenterTélépon 043-292-8150
Mihama Kaséhatan jeung Karaharjaan CenterTélépon 043-270-3154

Salaku tambahan, "Buku Pedoman Kaséhatan sareng Kesejahteraan Jalma Cacat Mental" diperyogikeun pikeun sababaraha jinis bantuan pikeun jalma anu ngagaduhan gangguan jiwa.Kanggo detil, mangga ngahubungi Divisi Kaséhatan di Pusat Kaséhatan sareng Karaharjaan.

Puseur Kaséhatan jeung KaraharjaanTélépon 043-221-2583
Puseur Kaséhatan sareng Karaharjaan HanamigawaTélépon 043-275-6297
Puseur Kaséhatan sareng Karaharjaan InageTélépon 043-284-6495
Wakaba Kaséhatan jeung Karaharjaan CenterTélépon 043-233-8715
Héjo Kaséhatan sarta Karaharjaan CenterTélépon 043-292-5066
Mihama Kaséhatan jeung Karaharjaan CenterTélépon 043-270-2287