Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

Asuransi médis / kaséhatan

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Hibah grup

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Bunderan sareng grup anu gampang pikeun ilubiung asing (grup wilujeng sumping multikultural)

 Dina raraga ngaronjatkeun jumlah tempat dimana warga asing bisa ilubiung dina komunitas bari ngagunakeun basa Jepang salaku bagian tina ngembangkeun komunitas multikultural, kami geus didaptarkeun jeung ngenalkeun bunderan sarta grup lokal nu warga asing bisa kalayan gampang milu.


"Naon grup wilujeng sumping multikultural?"

 Grup wilujeng sumping multikultural nyaéta grup anu ngabagéakeun jalma-jalma anu béda-béda basa sareng kasang tukang budaya, sapertos warga asing, salaku babaturan.
 Dina grup wilujeng sumping multikultural, aya anggota anu geus diajar gagasan jeung pangaweruh pikeun nampa salaku anggota sarua bari mere tinimbangan ka jalma kalawan rupa-rupa backgrounds linguistik jeung budaya dina palatihan Asosiasi Internasional Chiba.


daptar grup

 Mangga kontak organisasi langsung pikeun detil.



Pikeun organisasi didaptarkeun

 Mangga wartosan kami upami anjeun hoyong ngarobih eusi publikasi atanapi ngabatalkeun publikasi.

Pikeun organisasi mertimbangkeun listings anyar

 Kaayaan postingan (Punten wartosan kami pikeun detil)
 · Pelatihan asosiasi urangKursus sambungan bursa Jepang"atawa"Latihan Jepang gampangGrup anu boga anggota anu milu dina acara, sarta diwangun ku tilu atawa leuwih jalma anu satuju kana tujuan.


 <Tujuan Multicultural Welcome Group>
  ・Tujuan pikeun masarakat multikultural dimana jalma-jalma anu ngagaduhan kasang tukang linguistik sareng budaya "diajar sareng hirup babarengan"
 <Filosofi Organisasi Sambutan Multikultural>
  ・Kami ngabagéakeun partisipasi jalma-jalma anu ngagaduhan kasang tukang linguistik sareng budaya, sapertos warga asing.
  ・Hormat sadaya anggota salaku warga nagara anu mandiri sareng damel babarengan
  ・Urang bakal mertimbangkeun kumaha cara komunikasi, sapertos ngagunakeun basa Jepang anu gampang kaharti.

flyer informasi pikeun Multikultural Wilujeng sumping Grup Registration sarta Sistem Perkenalan

・ Flyer inpormasi (PDF)

Dokumén aplikasi

・Idin pikeun ngalamar pikeun masangkeun dina Chiba City International Association Multicultural Welcome Group (PDF)

・Formulir Aplikasi Grup Sambutan Multikultural Asosiasi Bursa Internasional Kota Chiba (PDF)/(kecap)