Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Bank / mail / telepon

bank

Muka rekening

A kartu tinggal jsb diperlukeun. (Dokumén diperlukeun rupa-rupa gumantung kana bank, jadi mangga ngahubungan bank.) Biasa ngagunakeun kartu tunai kalawan mesin kayaning CD atawa ATM pikeun deposit na mundur.

Kartu tunai bakal disayogikeun ku bank nalika anjeun muka rekening.Dina waktos éta, anjeun bakal diwajibkeun ngabéjaan bank ngeunaan PIN (4 digit) diperlukeun pikeun ditarikna deposit.

Pangiriman duit domestik

Anjeun tiasa nransper artos ti bank anjeun ka rekening bank pihak anu sanés.Sami manglaku ka kantor pos, tapi anjeun oge bisa mail tunai ku mail kadaptar.

Pangiriman ka luar negeri

Anjeun tiasa ngirim artos nganggo perusahaan transfer dana anu kadaptar sareng bank, kantor pos, atanapi Badan Jasa Keuangan.

Pikeun ngagunakeun éta, anjeun peryogi dokumén anu tiasa mastikeun Nomer Abdi anjeun.

bank

Pikeun pengiriman barang luar negeri ngaliwatan bank, bank otorisasi devisa bakal janten titik kontak.Métode pengiriman barang kalebet cek pamayaran sareng transfer kawat. "Cék kiriman duit" nyaéta cék anu didamel ku bank pikeun kiriman duit teras ngirimkeunana nyalira. "Transfer Telegraphic" nyaéta cara pikeun ngirim dokumén pangiriman duit ka bank séjén ku surat atawa kawat sarta narima di bank séjén.


Kantor pos

Ladenan kauangan kantor pos biasana ti 9 énjing dugi ka 4 sonten.
Nalika ngirim duit ti kantor pos peuntas laut, prosedur ieu dipigawé di kantor pos nu handles tabungan devisa (kaasup kantor pos basajan tanpa staf).Aya dua metode pangiriman: kiriman alamat sareng kiriman akun.
"Remittance to address" nyaéta ngirim sertipikat bursa mata uang ka alamat pihak séjén.
"Remittance to Account" mangrupakeun cara pikeun deposit duit kana rekening panarima.

TEL (Basa Jepang)0120-232-886 ・0570-046-666
TEL (Basa Sunda)0570-046-111

Usaha kantor pos

Salian ngokolakeun surat, kantor pos ogé nguruskeun jasa kauangan sapertos tabungan, devisa, asuransi, sareng mancén.Landmark nyaéta tanda beureum "〒".

Koléksi sareng pangiriman kantor pos di kota Chiba

Kantor Pos Tengah Chiba0570-943-752 (1-14-1 Chuoko, Chuo-ku)
Kantor Pos Wakaba0570-943-720 (2-9-10 Tengah, Chuo-ku)
Kantor Pos Hanamigawa0570-943-252 (1-30-1 Satsukigaoka, Bangsal Hanamigawa)
Kantor Pos Mihama0570-943-188 (4-1-1, Masago, Mihama-ku)
Kantor Pos Chiba Midori0570-943-141 (3-38-5 Oyumino, Midori-ku)

電話

instalasi anyar jeung ngarecahna

Lamun anjeun nyieun telepon anyar, mangga nelepon 116.
Upami telepon anjeun rusak, éta nomer 113 (gratis).

telepon internasional

Inquiries panggero internasional
Perusahaan telepon (nomer aplikasi)

Pananyaan (22p)

KDDI (001)Kontak: 0057
Softbank (0046)Inquiry: 0120-03-0061
NTT Communications (0033)Inquiry: 0120-506506

Aya pausahaan séjén nu ngatur telepon internasional.

Nomer idéntifikasi operator telepon internasional

Nalika nelepon:Pencét nomer aplikasi-010-kode nagara-kode daérah-nomer telepon pihak séjén.
Upami anjeun gaduh kontrak sareng perusahaan telepon sapertos My Line, anjeun henteu kedah mencet nomer idéntifikasi vendor.