Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Seuneu / gering, kacilakaan / kajahatan

Nalika nelepon ka mesin pemadam kebakaran atanapi ambulan kusabab kahuruan, tatu, atanapi gering ngadadak, pencét 119.

Dinas pemadam kebakaran ogé nampi laporan 24 jam sadinten.

Dinas pemadam kebakaran gaduh treuk seuneu sareng ambulan, janten nalika anjeun nelepon

  1. Anu mimiti, naha éta seuneu atanapi darurat
  2. Dimana tempatna (Punten terangkeun tempatna tina nami kota, kota atanapi desa sapertos "Kota Chiba")
    * Upami anjeun henteu terang lokasina, punten wartosan kami gedong ageung anu anjeun tiasa tingali caket dieu.
  3. Pasihan nami sareng nomer telepon anjeun.

Kacilakaan lalulintas / kajahatan

No 110 pikeun kajahatan jeung kacilakaan

Upami aya kajahatan sapertos maling atanapi tatu atanapi kacilakaan lalu lintas, langsung nelepon pulisi di 110.

Kumaha ngalaporkeun

  1. Naon anu lumangsung (rebutan, kacilakaan mobil, gelut, jsb)
  2. Iraha jeung dimana (waktu, tempat, target caket dieu)
  3. Naon kaayaan (situasi karuksakan, kaayaan tatu, jsb)
  4. Karakteristik kriminal (jumlah jalma, physiognomy, baju, jsb)
  5. Sebutkeun alamat anjeun, nami, nomer telepon, jsb.

Kotak pulisi

Di Jepang, aya kotak pulisi di jalan jeung aparat kapulisian ditempatkeun di dinya.Kami ngalaksanakeun rupa-rupa tugas anu raket patalina sareng warga, sapertos patroli lokal, pencegahan kajahatan, sareng petunjuk.Ngarasa Luncat nanya lamun aya masalah.

Kacilakaan lalu lintas

Nelepon 110 pikeun kacilakaan leutik, atanapi ngahubungi kotak pulisi atanapi kantor pulisi caket dieu.Catet alamatna, nami, nomer telepon, sareng plat lisénsina.Upami anjeun pencét atanapi luka, angkat ka rumah sakit pikeun pamariksaan, henteu paduli kumaha cahayana.


Ukuran kaamanan

Punten perhatikeun ieu di handap pikeun nyegah janten korban kajahatan.

  1. Maling sapédah Konci nalika anjeun ngantunkeun sapédah anjeun.
  2. Tujuan kana mobil Ulah ninggalkeun bagasi kayaning tas di mobil.
  3. Nempatkeun panutup dina karanjang hareup sapedah direbut