Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Kakandungan / ngalahirkeun / ngurus budak

kakandungan

Upami anjeun hamil, punten ngalebetkeun laporan kakandungan di Divisi Kaséhatan Pusat Kaséhatan sareng Kesejahteraan.Kami bakal masihan anjeun Buku Panduan Kaséhatan Indung sareng Anak, Lembar Pemeriksaan Kaséhatan Umum Ibu Hamil / Orok, sareng Lembar Ujian Kaséhatan Pergigian Ibu Hamil.Buku Panduan Kaséhatan Maternal sareng Anak diperyogikeun pikeun pamariksaan kaséhatan sareng vaksinasi pikeun ibu hamil sareng orok.

Anjeun tiasa kéngingkeun Buku Panduan Kaséhatan Maternal sareng Anak bahkan saatos ngalahirkeun.

Kanggo detil, mangga ngahubungi Divisi Dukungan Kaséhatan (TEL 043-238-9925) atanapi Divisi Kaséhatan Pusat Kaséhatan sareng Kesejahteraan.

Pamariksaan kaséhatan umum ibu hamil

Ibu hamil anu parantos dikaluarkeun Buku Panduan Kaséhatan Maternal sareng Anak tiasa ngajalanan pamariksaan maternity 14 kali nalika kakandungan (tambahan dugi ka 5 kali dina kasus kalahiran sababaraha kali) di lembaga médis sareng bidan di Prefektur Chiba.

Kanggo detil, mangga ngahubungi Divisi Dukungan Kaséhatan (TEL 043-238-9925) atanapi Divisi Kaséhatan Pusat Kaséhatan sareng Kesejahteraan.

ujian médis maternity dental

Ibu hamil anu parantos dikaluarkeun Buku Panduan Kaséhatan Maternal sareng Anak tiasa nampi pamariksaan dental gratis di lembaga médis gawé bareng di kota sakali nalika kakandungan sareng sakali unggal kirang ti sataun saatos ngalahirkeun.

Kanggo detil, mangga ngahubungi Divisi Dukungan Kaséhatan (TEL 043-238-9925) atanapi Divisi Kaséhatan Pusat Kaséhatan sareng Kesejahteraan.


Cék kaséhatan orok

Anjeun tiasa kéngingkeun pamariksaan kaséhatan gratis di lembaga médis lokal anjeun dua kali antara umur 2 bulan sareng handapeun umur 1 taun.Slip konsultasi bakal dipasihkeun sareng Buku Panduan Kaséhatan Ibu sareng Anak.

Salian ti éta, pamariksaan kaséhatan barudak umur 4 bulan, budak umur 1 taun jeung 6 bulan, jeung budak umur 3 taun dilaksanakeun sacara kelompok di Puskesmas.Inpormasi dikirim ka murangkalih anu layak.Staf Divisi Kaséhatan di Pusat Kaséhatan sareng Kesejahteraan bakal nganjang ka kulawarga murangkalih anu henteu acan ngajalanan pamariksaan kaséhatan kelompok pikeun ngadangu ngeunaan murangkalih.

Kanggo detil, mangga ngahubungi Divisi Dukungan Kaséhatan (TEL 043-238-9925) atanapi Divisi Kaséhatan Pusat Kaséhatan sareng Kesejahteraan.

Saringan hip dysplasia bawaan

Barudak anu hariwang ngeunaan dislokasi hip kusabab hasil pamariksaan kaséhatan umum pikeun orok sareng rutinitas sapopoéna tiasa dipariksa di lembaga médis anu gawé bareng.Pikeun murangkalih umur 3 dugi ka 7 bulan (dugi ka dinten sateuacan 8 bulan).Tikét konsultasi gratis disebarkeun dina waktos pendaptaran kalahiran sareng ogé dipasihkeun ka anjeun di Divisi Kaséhatan Pusat Kaséhatan sareng Kesejahteraan.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga ngahubungan Divisi Rojongan Kaséhatan (TEL 043-238-9925).

vaksinasi

Pikeun nyegah wabah sareng wabah panyakit tepa, vaksinasi dilaksanakeun dina umur anu tangtu di Jepang.Jinis vaksinasi sareng target jalma ogé diumumkeun dina "Buletin Administrasi Kota Chiba" sareng dina halaman utama kota.

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep, mangga ngahubungi Divisi Pengendalian Panyakit Inféksi Pusat Kaséhatan (TEL 043-238-9941).