Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

Asuransi médis / kaséhatan

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Hibah grup

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

International Exchange Plaza

The Chiba City International Association Plaza parantos didamel pikeun ngamajukeun hirup babarengan multikultural, bursa internasional, sareng kerjasama internasional di Kota Chiba. Diurus sareng dioperasikeun ku Asosiasi Internasional Kota Chiba.


Rohangan kagiatan

Rohangan kagiatan bisa dijadikeun tempat pikeun kagiatan hiji-hiji Jepang jeung kagiatan pertukaran internasional lianna.


rohangan bébas

Éta rohangan anu tiasa dianggo sacara bébas pikeun interaksi.


loket

Asosiasi ngagaduhan staf anu tiasa nyarios basa Inggris, Cina, Korea, Spanyol, sareng Vietnam, sareng tiasa nyayogikeun konseling kahirupan.

Salaku tambahan, basa anu sanés tiasa ditaroskeun nganggo tablet.

* Poé gawé staf anu tiasa nyarios basa asing béda-béda gumantung kana unggal basa.

Chiba Kota International Association Plaza Bubuka Video

Bewara ngeunaan bursa internasional sareng pamahaman internasional