Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

Konsultasi

Konsultasi asing

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Interaksi dina basa Jepang

Candak kelas basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Kaayaan darurat parantos diperpanjang deui.

Kaayaan darurat parantos diperpanjang deui.

2021.9.10 Panyakit tepa

Kaayaan darurat ti préféktur Chiba
(Kinkyujitai Sengen) nyaéta 9 Séptémber (Nichi)
Eta diperpanjang nepi ka Kemis.

Malah di Kota Chiba, jumlah jalma anu janten korona ningkat.
Ku alatan éta, rumah sakit geus jadi hésé pisan.
Sanaos anjeun gering, aya sababaraha urang anu teu tiasa katingali langsung di rumah sakit.

Mangga cicing di imah saloba mungkin.
Abdi ngarepkeun anjeun moal angkat ka tempat anu seueur jalma.
Ogé, mangga ngurangan satengah jumlah kaluar.
Klik di dieu pikeun detil

Kusabab kaayaan darurat parantos diperpanjang
fasilitas Kota Chiba urang
Nepi ka Kemis, 9 Séptémber
Teu tiasa dianggo ti 20:00.
Klik di dieu pikeun detil