Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

Asuransi médis / kaséhatan

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Hiji pamundut ka sadaya asing

Hiji pamundut ka sadaya asing

2021.12.2 Panyakit tepa

Salila liburan akhir taun sareng Taun Anyar, seueur festival anu aya hubunganana sareng asing.
Nalika anjeun ilubiung, punten ati-ati supados henteu katépaan.

XNUMX. XNUMX.Boga hubungan jeung urang asing
Festival jeung acara
①12 Désémber Festival Virgin Mary (Brazil, Filipina, jsb.)
② 12 Désémber nepi ka 24 Natal
③ 12 Désémber Tam Rosal (Nepal)
④ 12 Désémber-31 Januari Taun Anyar / Taun Anyar
⑤ 13-16 Januari Pongal (Sri Lanka, India)
⑥16 Januari Sinulog (Filipina)
⑦ 31 Januari Hawa Taun Baru Imlek (Cina, Koréa Kidul, Viétnam, jsb.)
⑧ XNUMX Pébruari-Taun Anyar Cina (Cina, Koréa Kidul, Viétnam, jsb.)
な ど

XNUMX. XNUMX.Kontrol inféksi sapertos anu dipidangkeun di handap
Punten.
 ① Entong ilubiung upami anjeun teu damang
 ② Ulah ilubiung dina festival nu teu nyegah inféksi.
 ③ Aya seueur jalma sareng teu aya anu bade ka festival sapertos ngadamel sora anu nyaring (jsb.)
④ Lamun anjeun ilubiung, anjeun bisa jadi jalma saloba mungkin ・ Disinfect leungeun anjeun.
・ Maké topéng ・ Ulah nyarita ku sora nu nyaring
Pikeun nyegah inféksi, sapertos
⑤ Nginum loba salmon di kota (machinaka) jeung toko (mise)
Entong nginum atanapi nginum alkohol dugi ka wengi
⑥ Ulah ilubiung dina festival, jsb ku nginum alkohol.
⑦ Ulah indit ka festival jeung méakkeun waktu jeung kulawarga anjeun sarta di imah.
Atawa ilubiung dina festival online, jsb.
な ど

Nalika kuring ngira yén kuring bakal ngagaduhan jinis koronavirus anyar, di rumah sakit
Mangga tingali.
Nalika anjeun angkat ka rumah sakit, upami anjeun gaduh patarosan
Di "Pusat Konseling Panyakit Inféksi Coronavirus Anyar"
 Ku telepon (Denwa) ℡043-238-9966
 Mangga konsultasi sareng kami.