Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

Konsultasi

Konsultasi asing

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Siaga/siaga bencana

Pituduh kaamanan

Pituduh pikeun ngajaga diri tina bencana sapertos gempa bumi sareng kahuruan, "Panduan Kasalametan," sayogi dina situs web Dinas Pemadam kebakaran.

Pikeun ngajaga diri tina bencana sapertos gempa, urang parantos netepkeun tempat-tempat darurat anu ditunjuk sareng tempat-tempat saung anu ditunjuk.


Inget tempat panyumputan deukeut tempat tinggal anjeun.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan tempat évakuasi, mangga ngahubungi Divisi Penanggulangan Bencana (TEL 043-245-5147).

Anjeun ogé tiasa mariksa daérah évakuasi caket anjeun tina halaman portal basa asing.


Layanan Pangiriman Email Pencegahan Bencana Multilingual Kota Chiba

Kami bakal ngirim email inpormasi darurat dina sababaraha basa upami aya musibah sapertos hujan ageung, lini, saung, jsb.

Mangga ngirim hiji e-mail kosong ka alamat e-mail tina basa nu dipikahoyong handap pikeun ngadaptar.

[Inggris]en-bousai.chiba-city@raiden2.ktaiwork.jp
[Basa Cina (Saderhana)]cn-bousai.chiba-city@raiden2.ktaiwork.jp
[Cina (Tradisional)]ch-bousai.chiba-city@raiden2.ktaiwork.jp
[한국어]ko-bousai.chiba-city@raiden2.ktaiwork.jp
[Español]sp-bousai.chiba-city@raiden2.ktaiwork.jp
[Tiếng Việt]vi-bousai.chiba-city@raiden2.ktaiwork.jp
[नेपाली भाषा]ne-bousai.chiba-city@raiden2.ktaiwork.jp
[Tagalog]tl-bousai.chiba-city@raiden2.ktaiwork.jp
[ภาษาไทย]th-bousai.chiba-city@raiden2.ktaiwork.jp
[Português]po-bousai.chiba-city@raiden2.ktaiwork.jp
[Bahasa Indonésia]id-bousai.chiba-city@raiden2.ktaiwork.jp
[Français]fr-bousai.chiba-city@raiden2.ktaiwork.jp


Asosiasi Internasional Kota Chiba Facebook

Anjeun tiasa maca inpormasi ti Kota Chiba ngeunaan pencegahan bencana dina sababaraha basa.


Buku pituduh pencegahan bencana pikeun urang asing

Anjeun tiasa maca ngeunaan bencana sareng pencegahan bencana anu lumangsung di Jepang.Anjeun tiasa ngundeur éta tina homepage.

Gampang Jepang, Inggris, Cina, Korea, Spanyol, Vietnam, Nepali


Email Aman sareng Aman Chibashi

Kami nganggo e-mail pikeun nyayogikeun inpormasi pencegahan kajahatan sareng pencegahan bencana sapertos inpormasi jalma anu curiga, peringatan cuaca, sareng inpormasi intensitas seismik. (ngan Jepang)

Kumaha ngadaptar

  1. Kirim surélék kosong ka entry@chiba-an.jp
  2. Aksés URL (homepage pendaptaran) anu dijelaskeun dina email balesan otomatis sareng ngadaptar

Tips kaamanan

Aplikasi gratis anu dikembangkeun dina pangawasan Badan Pariwisata Jepang anu ngabéjaan anjeun ngeunaan Peringatan Awal Gempa, peringatan tsunami, peringatan bitu, peringatan khusus, inpormasi stroke panas, sareng inpormasi perlindungan nasional.

Basa: Inggris, Cina (tradisional / disederhanakeun), Korea, Jepang, Spanyol, Portugis, Vietnam, Thailand, Indonésia, Tagalog, Nepali, Khmer, Burma, Mongol


Inténsitas gempa (inténsitas seismik)

Di Jepang, kakuatan hiji gempa dinyatakeun ku inténsitas seismik, nyaéta gedéna oyag.Mangga tingali ramatloka Badan Meteorologi Jepang pikeun detil.

Bewara ngeunaan bencana, pencegahan bencana, sareng panyakit tepa

2022.08.16Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa
Laporan Mingguan Korona Anyar (kaluaran 2022 Maret 8)
2022.05.13Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa
Inokulasi kaopat vaksin korona anyar dimimitian
2022.04.15Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa
Hayu urang tujuan pikeun nyegah panyebaran korona anyar sareng nyaimbangkeun kagiatan sosial-ékonomi
2022.03.31Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa
Inokulasi katilu vaksin korona anyar (umur 3 dugi ka 12 taun)
2022.03.18Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa
Ukuran prioritas sapertos pencegahan panyebaran bakal diangkat dina 3 Maret