Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

Asuransi médis / kaséhatan

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Hibah grup

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Situs web multibasa Badan Meteorologi Jepang

Situs web multibasa Badan Meteorologi Jepang

Anjeun tiasa pariksa ramalan cuaca Badan Meteorologi Jepang sareng inpormasi sapertos gempa bumi sareng tsunami dina sababaraha basa.

Basa anu dirojong: Inggris, Cina, Korea, Spanyol, Vietnam sareng 10 nagara sanés

Bewara ngeunaan bencana, pencegahan bencana, sareng panyakit tepa

2023.09.09Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa
Pusat Pangrojong Bencana Kota Chiba pikeun Asing parantos dibubarkeun.
2023.09.08Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa
Pusat Pangrojong Bencana Kota Chiba pikeun Warga Asing Diadegkeun
2023.07.31Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa
Salapan préféktur jeung kota gabungan bencana drill_Rekrutmen pamilon asing
2023.04.27Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa
Laporan Mingguan Korona Anyar (kaluaran 2023 Maret 4)
2022.05.13Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa
Inokulasi kaopat vaksin korona anyar dimimitian