Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

Asuransi médis / kaséhatan

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Hibah grup

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

naséhat légal asing

Saran hukum

Warga asing tiasa konsultasi pengacara gratis.
Sasaran: Jalma ti nagara deungeun anu cicing di Kota Chiba

Pencét di dieu pikeun naséhat hukum multibasa Saran hukum pikeun urang asing

Jadwal pikeun 6

teu.waktospoe mingguwaktos ngamimitianwaktos tungtung
20244 Méi 6 Poé土 曜 日1 pm4 pm
Dua20244 Méi 22 Poé月曜日1 pm4 pm
20245 Méi 11 Poé土 曜 日1 pm4 pm
20245 Méi 27 Poé月曜日5 pm8 pm
20246 Méi 1 Poé土 曜 日1 pm4 pm
20246 Méi 24 Poé月曜日1 pm4 pm
20247 Méi 6 Poé土 曜 日1 pm4 pm
20247 Méi 22 Poé月曜日5 pm8 pm
20248 Méi 3 Poé土 曜 日1 pm4 pm
1020248 Méi 26 Poé月曜日1 pm4 pm
1120249 Méi 7 Poé土 曜 日1 pm4 pm
1220249 Méi 30 Poé月曜日5 pm8 pm
13202410 Méi 5 Poé土 曜 日1 pm4 pm
14202410 Méi 28 Poé月曜日1 pm4 pm
15202411 Méi 2 Poé土 曜 日1 pm4 pm
16202411 Méi 25 Poé月曜日5 pm8 pm
17202412 Méi 7 Poé土 曜 日1 pm4 pm
18202412 Méi 23 Poé月曜日1 pm4 pm
1920251 Méi 11 Poé土 曜 日1 pm4 pm
2020251 Méi 27 Poé月曜日5 pm8 pm
2120252 Méi 1 Poé土 曜 日1 pm4 pm
2220252 Méi 10 Poé月曜日1 pm4 pm
2320253 Méi 1 Poé土 曜 日1 pm4 pm
2420253 Méi 24 Poé月曜日5 pm8 pm

lokasi

Asosiasi Internasional Kota Chiba

Kumaha cara ngalamar

Telepon: 043-245-5750

Nepi ka opat kahiji

Upami anjeun hoyong juru basa, mangga konsultasi sareng kami nalika anjeun ngalamar.