Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

Asuransi médis / kaséhatan

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Hibah grup

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Méja konsultasi kahirupan pikeun warga asing

Asosiasi Internasional Kota Chiba parantos nyetél titik kontak pikeun warga asing di Kota Chiba pikeun konsultasi ngeunaan sagala rupa hal anu lumangsung dina kahirupan sapopoe.Upami Anjeun gaduh masalah atanapi hoyong ngobrol, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

Salian konsultasi kahirupan sapopoe, kami ogé boga tujuan pikeun mastikeun yén panyatur asli basa asing di Kota Chiba teu leungit kasempetan pikeun nampa layanan dipikabutuh pikeun kahirupan sosial atawa pikeun ilubiung dina kagiatan masarakat lokal alatan béda basa. asosiasi bakal ngirimkeun penerjemah komunitas / pendukung tarjamah anu tiasa gawé bareng dina ngadukung komunikasi anu lancar sareng pangiriman inpormasi anu akurat antara pihak-pihak.Klik di dieu pikeun kumaha carana menta

* Rentang asing di kota Chiba

① Anu cicing di Kota Chiba, ② Anu damel di Kota Chiba, ③ Anu sakola di Kota Chiba

basa anu didukung

Inggris, Cina, Korea, Spanyol, Vietnam, Ukrania

Panarimaan waktos sareng tempat

Lamun aya anggota staf anu bisa nyarita unggal basa, anggota staf bakal nanganan eta.

Upami teu aya staf anu tiasa nyarios lian ti di luhur atanapi dina basa, aplikasi tarjamahan bakal nanganan.

Mangga parios jam muka, jam commuting staf anu bisa nyarita basa asing, sarta lokasi asosiasi ti handap.

Métode konsultasi

Konsultasi di loket

Anjeun tiasa konsultasi dina jandela Asosiasi Internasional Kota Chiba.

Konsultasi ku telepon

Anjeun tiasa konsultasi sareng Asosiasi Internasional Kota Chiba dina telepon.

Nomer telepon: 043 (245) 5750

Taroskeun ku email

Punten nyerat naon anu anjeun hoyong bahas dina "Hubungi Kami".

Konsultasi pikeun anu cicing di luar kota Chiba

Upami anjeun cicing di luar Kota Chiba, mangga ngahubungi Pusat Pertukaran Internasional Chiba atanapi meja konsultasi di daérah anjeun.