Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

Konsultasi

Konsultasi asing

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Méja konsultasi kahirupan pikeun warga asing

Asosiasi Internasional Kota Chiba parantos nyetél titik kontak pikeun warga asing di Kota Chiba pikeun konsultasi ngeunaan sagala rupa hal anu lumangsung dina kahirupan sapopoe.Upami Anjeun gaduh masalah atanapi hoyong ngobrol, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.

* Rentang asing di kota Chiba

① Anu cicing di Kota Chiba, ② Anu damel di Kota Chiba, ③ Anu sakola di Kota Chiba

basa anu didukung

Inggris, Cina, Korea, Spanyol, Vietnam

Klik di dieu pikeun leaflet multibasa

Panarimaan waktos sareng tempat

Lamun aya anggota staf anu bisa nyarita unggal basa, anggota staf bakal nanganan eta.

Upami teu aya staf anu tiasa nyarios lian ti di luhur atanapi dina basa, aplikasi tarjamahan bakal nanganan.

Mangga parios jam muka, jam commuting staf anu bisa nyarita basa asing, sarta lokasi asosiasi ti handap.

Métode konsultasi

Konsultasi di loket

Anjeun tiasa konsultasi dina jandela Asosiasi Internasional Kota Chiba.

Anu geus nyieun reservasi bakal diutamakeun.

Konsultasi ku telepon

Nomer telepon: 043 (245) 5750

Anu geus nyieun reservasi bakal diutamakeun.

Taroskeun ku email

Mangga eusian rinci konsultasi dina formulir reservasi "Reserving rundingan hirup" di handap.

Jalma anu tanggung jawab bakal ngahubungi anjeun engké.

Cadangan

Upami anjeun ngadamel reservasi nalika konsultasi, anjeun tiasa konsultasi tanpa kedah ngantosan.

Konsultasi pikeun anu cicing di luar kota Chiba

Upami anjeun cicing di luar Kota Chiba, mangga ngahubungi Pusat Pertukaran Internasional Chiba atanapi meja konsultasi di daérah anjeun.