Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

Konsultasi

Konsultasi asing

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Jam muka / Basa anu dirojong / Lokasi

Jam muka

Senén-Jumaah 9: 00-20: 00

Saptu 9: 00-17: 00

poé katutup: Minggu jeung libur umum


Basa keur jandela

Basa anu tiasa dianggo dina jandela Asosiasi Internasional Kota Chiba nyaéta Inggris, Cina, Korea, Spanyol, Vietnam, sareng Vietnam.
Aya 6 basa Ukrania.

Jam gawé staf anu tiasa ngadamel unggal basa nyaéta kieu

* Kami moal tiasa ngabales sanajan dina waktosna kusabab alesan bisnis.Mangga dihaturanan sateuacanna.

英語

月曜日 9: 00 ~ 15: 30
火曜日 9: 00 ~ 15: 30
水 曜 日 9: 00 ~ 15: 30
木 曜 日 9: 00 ~ 15: 30
金曜日 9: 00 ~ 15: 30
土 曜 日 9: 00 ~ 15: 30

Cina

月曜日 14: 00 ~ 19: 30
火曜日9: 00 ~ 19: 30
水 曜 日9: 00 ~ 19: 30
木 曜 日 9: 00 ~ 19: 30
金曜日 9: 00 ~ 19: 30
土 曜 日 9: 00 ~ 15: 30

月曜日9: 00 ~ 15: 30
火曜日9: 00 ~ 15: 30
水 曜 日Teu asup
木 曜 日9: 00 ~ 15: 30
金曜日Teu asup
土 曜 日Teu asup

Spanyol

月曜日Teu asup
火曜日 10: 00 ~ 16: 30
水 曜 日 10: 00 ~ 16: 30
木 曜 日 Teu asup
金曜日 Teu asup
土 曜 日 10: 00 ~ 16: 30

ト ナ ム 語

月曜日Teu asup
火曜日Teu asup
水 曜 日 14: 00 ~ 19: 30
木 曜 日 Teu asup
金曜日 10: 00 ~ 16: 30
土 曜 日 10: 00 ~ 16: 30

Ukrania

月曜日Teu asup
火曜日 10: 00 ~ 16: 30
水 曜 日 10: 00 ~ 16: 30
木 曜 日 Teu asup
金曜日 10: 00 ~ 16: 30
土 曜 日 Teu asup

lokasi

Yubinbango260-0026
2-1 Pelabuhan Chiba, Chuo-ku, Pusat Komunitas Pusat Chiba Kota Chiba 2nd floor

TEL 043-245-5750

FAX 043-245-5751

Peta Asosiasi Internasional Kota Chiba

Jalan ka asosiasi

Jepang

英語

Cina

Spanyol

ト ナ ム 語