Kaca non-Jepang ditarjamahkeun otomatis tur
Bisa jadi teu ditarjamahkeun bener.
basa
menu
neangan
Tint
standar
Biru
ukuran font
ékspansi
standar
Nyusut

LANGUAGE

basa séjén

menu

Inpormasi hirup

perawatan médis

Asuransi médis / kaséhatan

karaharjaan

Barudak / atikan

Gawé

Prosedur nyicingan

Perumahan / Angkutan

Dina kaayaan darurat

pangajaran Lifelong / Olahraga

Konsultasi

Konsultasi asing

Pendukung Tarjamahan Interprétasi Komunitas

Naséhat hukum gratis

counter konsultasi séjén

Musibah / pencegahan bencana / kasakit tepa

 Émbaran Musibah

Inpormasi pencegahan bencana

Inpormasi panyakit tepa

diajar basa Jepang

Mimitian diajar basa Jepang di asosiasi

Candak kelas basa Jepang

Hiji-hiji kagiatan Jepang

Interaksi dina basa Jepang

kelas basa Jepang di kota

Bahan pangajaran

Bursa internasional / pamahaman internasional

Bursa internasional pamahaman internasional

relawan

Sukarelawan

Latihan relawan

Kagiatan Jepang hiji-hiji [anggota Bursa]

Bubuka relawan

Manggihan sukarelawan

Bewara ti Balai Kota Chiba

Buletin ti administrasi kota (versi petikan)

mere nyaho

Majalah Informasi Kahirupan Kota Chiba (publikasi kaliwat)

Tinjauan asosiasi

Usaha utama

Panyingkepan inpormasi

Ngarojong sistem kaanggotaan sareng inpormasi anu sanés

Pendaptaran / reservasi / aplikasi

pikeun ngadaptar

Ngalamar

Reservasi rohangan kagiatan

Sistim manajemén

neangan

Bewara ti Balai Kota Chiba (Rojongan pikeun pangungsi Ukraina)

Kami bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan réspon sareng dukungan kota ngeunaan kaayaan di Ukraina.

Rojongan pikeun jalma anu geus diungsikeun ti Ukraina

Kembangkeun meja konsultasi pikeun urang asing (meja konsultasi one-stop)

Asosiasi Internasional Kota Chiba bakal nyayogikeun inpormasi sareng sagala rupa konsultasi anu dipikabutuh pikeun kahirupan sapopoe supados jalma-jalma anu diungsikeun ti Ukraina tiasa cicing di Kota Chiba, anu gaduh budaya sareng gaya hirup anu béda-béda, kalayan katenangan pikiran.

inpo leuwih lengkep

Kami nyayogikeun perumahan kotamadya, jsb.

Kaasup penyediaan perumahan kotamadya anu dicadangkeun pikeun korban bencana, barang-barang rumah tangga anu dipikabutuh pikeun ngamimitian hirup (kompor gas, alat-alat pencahayaan, kulkas, mesin cuci, oven microwave, pot ketel, penyedot debu, set méja makan (makan 5) Kota bakal nyiapkeun. set titik), kotak baju, AC, curtain, sareng ranjang).
Salaku tambahan, kami bakal nyayogikeun fasilitas akomodasi samentawis dugi ka pindah ka perumahan kotamadya.

*Ayeuna, perumahan kotamadya pikeun evacuees Ukraina pinuh, jadi aplikasi anyar teu ditarima deui.

Hal ngeunaan perumahan kotamadya (bagian pangropéa perumahan) 

TEL: 043-245-5846

Hal ngeunaan penyediaan fasilitas akomodasi samentara nepi ka pindah ka perumahan kota (bagian panyalindungan)

TEL: 043-245-5165

Nginjeum smartphone

Kami bakal nyéwa hiji smartphone per kulawarga pikeun ngamankeun alat komunikasi dina kaayaan darurat. (Éta henteu butuh artos.)

Urang bakal nyadiakeun duit rojongan hirup

Salaku pangmayaran lump-sum dugi kahirupan janten stabil, dana pangrojong hirup bakal disayogikeun pikeun unggal pangungsi.
Kami bakal nyayogikeun "¥ 50,000".* Nepi ka 50,000 kali tina 2 yen per jalma

Kami ngadukung akuisisi Jepang anu dipikabutuh pikeun kahirupan sapopoe

Ngeunaan biaya SPP pikeun sakola basa Jepang sareng kelas basa Jepang di kota, sabulan kanggo unggal pangungsi
Kami bakal ngadukung anjeun salami sataun dugi ka "¥ 50,000".

Kami milarian sukarelawan pikeun ngadukung juru basa

Asosiasi Internasional Kota Chiba milarian sukarelawan anu tiasa narjamahkeun basa Jepang sareng Ukraina atanapi Rusia supados anu diungsikeun ti Ukraina henteu kedah hariwang ngeunaan halangan basa.

Anu hoyong ngadaptar 

Jalma anu tiasa komunikasi dina basa Ukraina atanapi Rusia salian ti Jepang, anu umurna 18 taun atanapi langkung, sareng anu tiasa damel di Kota Chiba (kalebet juru online)

Kagiatan utama 

Interprétasi di konter konsultasi asing anu dilakukeun ku Asosiasi Internasional Kota Chiba, ngiringan sareng napsirkeun di konter administrasi sareng sababaraha prosedur.

Inpo nu langkung lengkep ihwal pendaptaran volunteer

Nyuhunkeun ka sadayana

Kawarganagaraan Rusia anu ngagaduhan status padumukan sareng cicing di kota hirup sapopoe salaku warga Chiba henteu paduli kamajuan militér ieu.
Hayu urang cobian nyiptakeun kota dimana sadayana tiasa hirup kalayan katengtreman ku cara ngahormatan jalma sanés tanpa tuduhan pikeun individu anu kabangsaan khusus.

Kami milarian sumbangan ti sadayana

Sumbangan ti sadayana bakal dikirimkeun ka pangungsian sareng bakal janten bagian tina kabutuhan pikeun hirup.Hatur nuhun pikeun rojongan haneut Anjeun.

Sumbangan ku mayar pajeg kampung halaman

Mangga ngalengkepan prosedur ti kaca Kota Chiba dina situs portal pajeg kampung halaman "Furusato Choice". (Resepsi dimimitian dina jam 4:22 dina Jumaah, 10 April)

"Pilihan Furusato" (rojongan Ukraina) Tumbu ka loka éksternal

Émbaran ngeunaan fundraising pikeun bantuan kamanusaan Ukraina

Pamasangan kotak sumbangan

Pikeun kaperluan bantuan kamanusaan ka urang Ukraina, urang narima sumbangan saperti kieu.

[Lokasi kotak sumbangan] Harmony Plaza panarimaan lantai 1, Déwan Karaharjaan Sosial Kota Chiba (markas, unggal kantor bangsal), Asosiasi Bursa Internasional Kota Chiba, jsb.

[Periode setting] Nepi ka Minggu, 6 Maret 3 ※Kami perpanjang periode
* Aplikasi pikeun Asosiasi Internasional Kota Chiba bakal ditampi dugi ka Saptu, 6 Maret 3.

Émbaran ngeunaan sumbangan

Unggal organisasi nampi dukungan anu haneut ti sadayana.Upami anjeun mikir pikeun nyumbang ka Ukraina, mangga tingal tautan di handap ieu.

Ngarojong kagiatan ku perusahaan sareng organisasi di kota

(Injeuman gratis pikeun smartphone, tablet, jsb.)

Punten wartosan kami upami anjeun gaduh inpormasi ngeunaan perusahaan / organisasi anu kalibet dina kagiatan ieu.

Rojongan pikeun usaha kota

Kami parantos nyetél méja konsultasi khusus pikeun ngadukung usaha di kota anu kapangaruhan ku kaayaan di Ukraina.

1. Méja Konsultasi Manajemén Yayasan Promosi Industri Kota Chiba
  Kami parantos ngadegkeun méja konsultasi pikeun nganyahokeun masalah manajemén sareng konsultasi téknis pikeun usaha leutik sareng sedeng di kota sareng anu badé ngamimitian usaha.
 Masu. Salaku tambahan, koordinator yayasan, anu ngagaduhan tingkat kaahlian anu luhur sareng pangalaman éksténsif, nganjang ka kantor bisnis sareng
 Kami bakal ngadangukeun masalah manajemén sareng téknis anjeun sareng masihan saran sareng saran pikeun pangwangunan bisnis.
 Nomer telepon: 9-5-XNUMX (Weekdays XNUMX:XNUMX am ka XNUMX:XNUMX pm)

2. Chiba Kamar Dagang jeung Konsultasi Industri Meja
  Kalayan tujuan pikeun nyaimbangkeun sareng ngembangkeun manajemén bisnis, kami nyayogikeun pitunjuk manajemén dina rupa-rupa masalah anu aya hubunganana sareng manajemén bisnis.
 Kami parantos ngadegkeun méja konsultasi.
 Nomer telepon: 9-5-XNUMX (Weekdays XNUMX:XNUMX am kana XNUMX:XNUMX pm)