Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Ndërveproni në japonisht

Merrni një klasë japoneze

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

[Njoftim për korrigjimin] Rreth "Trajnimit të lehtë japonez"

[Njoftim për korrigjimin] Rreth "Trajnimit të lehtë japonez"

2021.11.24 Iniciativat e Asociacionit

Planifikuar për t'u mbajtur më 12 janar, i cili u botua në faqen 14 të numrit dhjetor të Buletinit të Administratës Komunale Chiba.
Përshkrimi i ditës së javës së "Trajnimit të lehtë japonez" në internet
Isha gabim.

(E saktë) 15 janar (sht.) 13: 30-15: 30
(E gabuar) 15 janar (e mërkurë) 13: 30-15: 30

Kërkojmë ndjesë për çdo korrigjim.

* E "Trajnimit të lehtë japonez"Klikoni këtu për detaje dhe aplikim