Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Mësimi gjatë gjithë jetës/Sporti

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Revista e përvjetorit

Revista e 20-vjetorit

(Botuar në dhjetor 26, 12 faqe gjithsej, 46MB)

Ju lutemi të prisni derisa flipbook është duke u ngarkuar. Për më shumë informacione të lidhura, FAQs dhe çështjet ju lutemi referojuni Ndihmë për Shtojcën DearFlip WordPress Flipbook dokumentacionin.


Revista e 10-vjetorit

(Botuar në dhjetor 17, 3 faqe gjithsej, 46MB)

Ju lutemi të prisni derisa flipbook është duke u ngarkuar. Për më shumë informacione të lidhura, FAQs dhe çështjet ju lutemi referojuni Ndihmë për Shtojcën DearFlip WordPress Flipbook dokumentacionin.

Njoftim në lidhje me konturin e shoqatës

2023.05.02Vështrim i përgjithshëm i shoqatës
Rekrutimi i personelit me kontratë me kohë të pjesshme (staf alternativ për pushimin e kujdesit për fëmijët)
2023.05.02Vështrim i përgjithshëm i shoqatës
Rekrutimi i stafit me kontratë me kohë të pjesshme (kinez)
2023.04.11Vështrim i përgjithshëm i shoqatës
Salloni i anglishtes për fillestar 
2023.04.01Vështrim i përgjithshëm i shoqatës
Programi i Shkëmbimit Rinor XNUMX Anulimi i Rekrutimit të Studentëve Dispeçer
2023.03.10Vështrim i përgjithshëm i shoqatës
Rekrutimi i Koordinatorit të Arsimit në gjuhën japoneze [Përfundoi]