Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Sigurimi mjekësor/shëndetësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Mësimi gjatë gjithë jetës/Sporti

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Grant grupor

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Promovimi i biznesit të mirëkuptimit multikulturor

[Projekti i promovimit të mirëkuptimit multikulturor]

Duke synuar mirëkuptimin multikulturor duke mbajtur sallone shkëmbimi për shkëmbime midis shtetasve të huaj dhe shtetasve japonezë, shkëmbime rinore me motra dhe qytete miqësie në Chiba City, kurse gjuhësore etj. Ne kryejmë biznes për të bashkëpunuar.

<Salloni i Shkëmbimit>

Ne kryejmë projekte të ndryshme shkëmbimi si mbajtja e një "takimi të shkëmbimit japonez" për të njoftuar se çfarë ndjejnë qytetarët e huaj duke jetuar në Japoni dhe prezantimi i kulturës nga të huajt në shkollat ​​fillore dhe të mesme të qytetit.

<Programi i shkëmbimit të të rinjve>

Chiba City ka shtatë qytete si motra dhe miqësi në mbarë botën. Nga këta, ne dërgojmë dhe pranojmë të rinj që do të udhëheqin brezin e ardhshëm në tre qytete, dhe duke qëndruar në qytetet e njëri-tjetrit, thellojmë kuptimin tonë për kulturën dhe historinë dhe po punojmë për të ndërvepruar gjerësisht me qytetarët.

Regjistrimi i dërgimit

Reiwa 2 deri në 4 Anulohet për shkak të ndikimit të infeksionit të ri të koronavirusit

Reiwa viti i parë Qyteti i Vankuverit të Veriut (Kanada) Hjuston, SHBA

<Kurs gjuhe>

Për të mbështetur dhe nxitur aktivitetet vullnetare të shkëmbimeve ndërkombëtare, ne po e zhvillojmë atë me qëllim të mësimit të gjuhëve të huaja dhe të kuptuarit të multikulturalizmit.

Njoftim në lidhje me konturin e shoqatës