Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Materiale mësimore

[Para përdorimit]

・ Ju mund ta shkarkoni këtë material mësimor dhe ta përdorni pasi të specifikoni qartë mbajtësin e të drejtës së autorit.

・ Nuk mund të përdoret për qëllime komerciale.

・ Ju lutemi na njoftoni paraprakisht kur ribotoni në faqen e internetit ose në materialet e shtypura.

Rreth videos

・ Dublikimi i videos është i ndaluar.

・ Ndalohet futja dhe shpërndarja e videove në sajte të tjera, blogje, SNS ose publikimi i tyre në një format që i kap ato në një kornizë.

Materiale mësimore japoneze që më përcjellin

Materiale aktiviteti japonez një-në-një

Shkarkoni "Shembuj të aktiviteteve të përditshme"

* Materialet e përdorura nga Shoqata Ndërkombëtare e qytetit Chiba si "shembuj të aktiviteteve të përditshme" janë
<Shembuj të aktiviteteve ditore të trajtuara në draftin standard të kurrikulës (versioni i detajuar)> të publikuar nga Agjencia për Çështje Kulturore