Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Klasa e jetës

Klasa e jetës

Çfarë duhet bërë në klasë

Mësoni japoneze praktike të nevojshme për jetën e përditshme.

 1. Shkoj në dyqane dhe objekte dhe përdor japonisht. 
 2. Para se të dilni, studioni vetë bisedën e skenës.

Veçanërisht

 Pjesëmarrësit në këtë klasë në fakt shkojnë në vende afër jetës së tyre të përditshme, si supermarkete dhe zyra postare.Mësuesit dhe stafi i shkëmbimit do t'ju shoqërojnë.

 Për shembull, si pyesni një nëpunës kur nuk mund të gjeni atë që dëshironi të blini?Le ta bëjmë atë në dyqan!Përpara se të shkoni në dyqan, praktikoni bisedën duke përdorur një faqe mësimore japoneze në internet.Përveç të folurit, në këtë klasë do të mësoni kuptimin e gjuhës japoneze të shkruar në produkte duke përdorur telefonin tuaj inteligjent dhe do të mësoni atë që dëshironi të dini për përdorimin e dyqaneve dhe objekteve.

 Është e përkryer për ata që sapo kanë filluar të jetojnë në Japoni ose që kanë një jetesë, por në fakt kanë diçka për të ditur.Rekomandohet gjithashtu për ata që duan të mësojnë ndërsa ecin me pjesëmarrësit e tjerë dhe anëtarët e shkëmbimit në vend që të studiojnë në tavolinë.

Numri i kurseve dhe kohëzgjatja

 Kryer 8 herë në total

 1 minuta një herë

場所

 Chiba City International Association Plaza dhe vendi i praktikës së aktivitetit (qytet)

tarifë

 1,200 jen (përfshirë materialet mësimore)

 * Klasat mund të mbahen jashtë Chiba City International Association Plaza (shpenzimet e transportit do të përballohen nga individi).
 * Mund të blini gjatë praktikës (me shpenzimet tuaja)

Materiali mësimor

 1. Materialet e klasës
 2. përmbajtje në internet

Periudha e zbatimit

 Faza 1 6 qershor - 1 shtator e martë 9: 21-10: 00Dhe të mërkurën 13:30-15:00(Çdo dy javë)
 Periudha e dytë: nga 2 tetori deri më 10 shkurt të martën 1:2-7:10 (çdo javë tjetër)
         土曜日 9:30~12:30(10月1日、11月19日、12月3日、1月21日)※

 *Të shtunat në periudhën e 2-të janë 1 orë secila, gjithsej 3 herë.

 Nëse nuk mund të merrni pjesë, mund ta transferoni atë në një ditë tjetër të javës.

 


Pyetje / pyetje në lidhje me klasat japoneze

Ju lutemi na kontaktoni nga "Pyet për klasën japoneze" më poshtë.
Ju lutemi shkruani pyetjet tuaja në japonisht sa më shumë që të jetë e mundur.


Aplikoni për një klasë japoneze

Për të aplikuar për një klasë japoneze, duhet të regjistroheni si nxënës japonez.

Gjatë regjistrimit të nxënësve japonezë, unë kontrolloj të kuptuarit tim për gjuhën japoneze.

Aplikimet për klasat japoneze do të pranohen në kohën e kontrollit të të kuptuarit japonez.

Ju lutemi bëni një rezervim për regjistrimin e nxënësve japonezë dhe kontrollin e të kuptuarit japonez.

Klikoni këtu për t'u regjistruar si një nxënës japonez