Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Mësimi gjatë gjithë jetës/Sporti

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Klasa fillestare 1

Klasa fillestare 1

Çfarë duhet bërë në klasë

 Mësoni si të bëni fjali, fjalor dhe shprehje bazë japoneze.

 Ju do të jeni në gjendje të përcillni veten, përvojat dhe mendimet tuaja.

Numri i kurseve dhe kohëzgjatja

 Kryer 30 herë në total

 1 orë një herë

場所

 Salla e Konferencave të Shoqatës Ndërkombëtare të Chiba City Plaza

tarifë

 30 klasa për semestër 4,500 jen (përfshin materialet mësimore)

 * Mundësia e pagesës edhe me këste. 1,500 jen x 3 herë

Materiali mësimor

 Materiale mësimore origjinale "Japoneze për të më përcjellë XNUMX"

 përmbajtje në internet

Periudha e zbatimit

 Çështja 1

 Nga 2023 tetor 5 deri më 15 shkurt 2023
 çdo të hënë dhe të enjte
 14: 00-16: 00

 Çështja 2

 Nga 2023 tetor 10 deri më 3 shkurt 2024
 çdo të martë dhe të premte
 10: 00-12: 00

Pyetje / pyetje në lidhje me klasat japoneze

Ju lutemi na kontaktoni nga "Pyet për klasën japoneze" më poshtë.
Ju lutemi shkruani pyetjet tuaja në japonisht sa më shumë që të jetë e mundur.


Aplikoni për një klasë japoneze

Për të aplikuar për një klasë japoneze, duhet të regjistroheni si nxënës japonez.

Gjatë regjistrimit të nxënësve japonezë, unë kontrolloj të kuptuarit tim për gjuhën japoneze.

Aplikimet për klasat japoneze do të pranohen në kohën e kontrollit të të kuptuarit japonez.

Ju lutemi bëni një rezervim për regjistrimin e nxënësve japonezë dhe kontrollin e të kuptuarit japonez.

Klikoni këtu për t'u regjistruar si një nxënës japonez

Njoftim për mësimin e japonishtes

2023.04.06Mësimi japonez
Fillon klasa japoneze [rekrutimi]
2021.04.02Mësimi japonez
Të jetosh në japonisht