Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Llojet e klasave japoneze

Ky është një klasë e gjuhës japoneze e zhvilluar nga Shoqata Ndërkombëtare e qytetit Chiba si një iniciativë e "Projektit Promovues për Krijimin e një Sistemi Gjithëpërfshirës për Arsimin Rajonal të Gjuhës Japoneze" të Chiba City.

* Regjistrimi i nxënësve japonezë kërkohet për të marrë pjesë në klasën japoneze.

Lloji i klasës


Klasa fillestare 1

Mësoni si të bëni fjali, fjalor dhe shprehje bazë japoneze.
Ju do të jeni në gjendje të përcillni veten, përvojat dhe mendimet tuaja.


Klasa fillestare 2

Ju do të jeni në gjendje të përcillni përvojat dhe mendimet tuaja për tema të njohura.
Ju gjithashtu do të mësoni gramatikën në gjysmën e dytë të klasës fillestare.


Klasa e shkrim-leximit japonez

Kjo klasë është për njerëzit që dinë të flasin, por nuk janë të mirë në lexim dhe shkrim.
Do të mësoni hiragana, katakana, lexim dhe shkrim kanji, bërjen dhe shkrimin e fjalive të thjeshta, leximin e fjalive të nevojshme për jetën e përditshme, etj. sipas nivelit të aftësisë së pjesëmarrësve.


Klasa mësimore në grup

 Kjo klasë është për ata që nuk mund të ndjekin mësime afatgjata.
 Mund të marrin pjesë edhe persona që nuk kuptojnë fare japonisht.


Klasa e jetës

 Ju do të mësoni japoneze praktike të nevojshme për jetën e përditshme nëpërmjet vetë-studimit në internet dhe mësimit ballë për ballë me stafin e shkëmbimit japonez.

Orari vjetor i klasës

Ju lutemi kontrolloni orarin vjetor të ngjarjeve më poshtë për kohëzgjatjen e çdo klase.