Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Sigurimi mjekësor/shëndetësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Mësimi gjatë gjithë jetës/Sporti

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Orari vjetor i ngjarjeve 2024 (Reiwa XNUMX)

* Data, ora, përmbajtja, etj. e artikujve të listuar në orarin vjetor të ngjarjeve mund të ndryshojnë.Ju lutemi të jeni të vetëdijshëm paraprakisht.

2024 年

prill

Aplikimi për sesionin informues të dërgimit të projektit të shkëmbimit të të rinjve
4 nëntor - 1 dhjetor


Këshilla juridike e huaj
4 gusht, 8 shtator


Tani pranohen aplikime për klasën japoneze
4 qershor ~


Mbyllur gjatë Javës së Artë (të mbyllura të dielave, festave dhe festat zëvendësuese)


Mund

Periudha e aplikimit për subvencionimin e aktivitetit në grup
5 nëntor - 9 dhjetor


Këshilla juridike e huaj
5 gusht, 13 shtator


Klasa fillore japoneze XNUMX (semestri i parë)
5 nëntor - 13 dhjetor


Klasa fillore japoneze XNUMX (semestri i parë)
5 nëntor - 14 dhjetor


Klasa e studimit në grup japonez (semestri i parë)
5 nëntor - 15 dhjetor


Klasa e studimit në grup japonez (periudha e dytë)
5 nëntor - 25 dhjetor

qershor


Salloni Gjuhësor Salloni i Anglishtes Fillestare

Nga XNUMX qershor deri më XNUMX korrik


Flisni në japonisht
6 月


Këshilla juridike e huaj
6 Muaji 17 ditë


korrik

Leksion mbi lidhjen e shkëmbimeve të gjuhës japoneze (seminari i parë)
7 nëntor - 2 dhjetor


Këshilla juridike e huaj
7 gusht, 8 shtator


gusht

Këshilla juridike e huaj
8 gusht, 5 shtator


Pjesëmarrja në një stërvitje të përbashkët për parandalimin e fatkeqësive për nëntë prefektura dhe qytete
E diel, 9 shtator (i planifikuar)


shtator

Flisni në japonisht (termi i dytë)
9 月


Klasa e studimit në grup japonez (Test XNUMX)
9 nëntor - 4 dhjetor


Klasa e studimit në grup japonez (Test XNUMX)
9 nëntor - 7 dhjetor


Këshilla juridike e huaj
9 gusht, 9 shtator


tetor

Klasa fillore japoneze XNUMX (Periudha e dytë)
10 nëntor - 1 dhjetor


Klasa fillore japoneze XNUMX (Periudha e dytë)
10 nëntor - 3 dhjetor


Këshilla juridike e huaj
10 Muaji 16 ditë


Takimi i shkëmbimit japonez (fjalimi japonez nga të huajt)
E shtunë, 10 dhjetor


International Exchange Halloween Party (lidhja e Chiba City HP)
E premte, 10 tetor (e planifikuar)


Nëntor

Ligjërata mbi lidhjen e shkëmbimeve të gjuhës japoneze (Testi i dytë)
11 nëntor - 9 dhjetor


Këshilla juridike e huaj
11 gusht, 11 shtator


Klasa e studimit në grup japonez (Test XNUMX)
11 nëntor - 27 dhjetor


Klasa e studimit në grup japonez (periudha e XNUMX-të)
11 nëntor - 30 dhjetor


dhjetor

Flisni në japonisht
12 月


Këshilla juridike e huaj
12 gusht, 9 shtator


2025 年

janar


Këshilla juridike e huaj
1 Muaji 15 ditë


shkurt

Festivali Ndërkombëtar Fureai i qytetit Chiba 2024
E diel, 2 shkurt


Këshilla juridike e huaj
2 Muaji 5 ditë


marsh

Këshilla juridike e huaj
3 gusht, 9 shtator