Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Mbajtja e ushqimit!A ka ndonjë ushqim që fle në shtëpinë tuaj?

Mbajtja e ushqimit!A ka ndonjë ushqim që fle në shtëpinë tuaj?

2022.1.11 Artikull i vjetër HP

A ka një skenë të tillë në jetën tuaj të përditshme?
Kam marrë dhurata mesviti dhe dhurata të fundvitit, por nuk mund të ha ...
Kur po pastroja në fund të vitit, doli shumë ushqime të konservuara ...
Kam marrë oriz të ri, por ka ende shumë oriz të vjetër ...

Chiba City mban një aktivitet ushqimor si pjesë e reduktimit të humbjes së ushqimit (ushqim që është ende i ngrënshëm, por i hedhur poshtë).
Shoqata Ndërkombëtare e qytetit Chiba pajtohet me këtë iniciativë dhe do të vendosë një kuti grumbullimi nga data 1/12 (e mërkurë) deri në 1/25 (e martë) nesër.

・ Drithëra (oriz, petë, grurë, etj.)
・ Ushqime të konservuara (ushqime të konservuara, ushqime në shishe, etj. që kanë një datë të caktuar skadence dhe kanë një jetëgjatësi prej XNUMX muajsh ose më shumë)
・ Ushqim i menjëhershëm (gjërat që mund të ruhen në temperaturën e dhomës)
・ Peshk i tharë (ngjitës, fasule, etj., i pahapur)
・ Ëmbëlsira (pa dëmtuar)
・ Pije (lëng, kafe, çaj, etj., oriz i prodhuar në Reiwa të viteve XNUMX dhe XNUMX (orizi kafe është i pranueshëm))
・ Erëza të ndryshme, vaj gatimi (alkooli nuk lejohet)
・ Paketat e dhuratave (dhuratat e mesit, dhuratat e fundvitit, etj.)

Ushqimet e mbledhura do t'u dhurohen objekteve sociale dhe atyre që kanë nevojë për ushqim përmes grupit vullnetar "Food Bank Chiba" në qytet.
Faleminderit për bashkëpunimin.

Klikoni këtu për detaje

[Përgjegjës] Grupi i Promovimit të Divizionit 245R të Menaxhimit të Mbetjeve të qytetit Chiba (℡: 5603-XNUMX)