Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Mësimi gjatë gjithë jetës/Sporti

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Lidhje, të drejtat e autorit, mohime

Rreth lidhjeve

(Fondacioni me interes publik) Lidhje me Shoqatën Ndërkombëtare të qytetit Chiba

 • Ju mund të lidheni lirisht me faqen e internetit të Shoqatës Ndërkombëtare të Chiba City pa ndonjë procedurë të veçantë.Megjithatë, ju lutemi vini re se ne mund t'ju kërkojmë të fshini lidhjen kur Shoqata Ndërkombëtare e qytetit Chiba përcakton se përmbajtja e faqes kryesore të burimit të lidhjes shkel ligjin, rendin dhe moralin publik.
 • Ju lutemi vini re se përmbajtja dhe adresat mund të ndryshohen ose fshihen pa njoftim paraprak, përveç faqes së sipërme.
  Kur vendosni një lidhje, ju lutemi specifikoni se është një lidhje në faqen e internetit të Shoqatës Ndërkombëtare të qytetit Chiba.Gjithashtu, ju lutemi mos vendosni një lidhje për të shfaqur faqen kryesore të Shoqatës Ndërkombëtare të Chiba City në kornizë.
 • Përmbajtja e faqeve kryesore të organizatave të tjera që kanë lidhje me faqen kryesore të Shoqatës Ndërkombëtare të Chiba City nuk rekomandohet nga Shoqata Ndërkombëtare e Chiba City, por Shoqata Ndërkombëtare e qytetit Chiba. Shoqata Ndërkombëtare e qytetit nuk merr asnjë përgjegjësi.

(Fondacioni me interes publik) Lidhje nga Shoqata Ndërkombëtare e qytetit Chiba

 • Mund të vendoset një lidhje nga faqja e internetit e Shoqatës Ndërkombëtare të Chiba City në faqet e internetit të organizatave të tjera, por kjo është vetëm për lehtësinë e përdoruesve dhe destinacioni i lidhjes është Shoqata Ndërkombëtare e qytetit Chiba. Ne nuk garantojmë ose rekomandojmë përmbajtjen e.
 • Faqet e internetit të organizatave të tjera që kanë lidhje nga faqja e internetit e Shoqatës Ndërkombëtare të Chiba City nuk janë nën kontrollin e Shoqatës Ndërkombëtare të Chiba City, kështu që Shoqata Ndërkombëtare e qytetit Chiba Shoqata nuk mban asnjë përgjegjësi për përmbajtjen e saj.

Rreth të drejtës së kopjimit

 • Në parim, e drejta e autorit e informacionit individual (tekst, foto, ilustrime, etj.) të postuara në faqen e internetit të Shoqatës Ndërkombëtare të qytetit Chiba i përket Shoqatës Ndërkombëtare të qytetit Chiba.Megjithatë, e drejta e autorit për disa imazhe etj. është në pronësi të autorit origjinal.
 • Faqja e internetit e Shoqatës Ndërkombëtare të Chiba City mund të shfletohet lirisht pavarësisht nga qëllimi i përdorimit, por nëse lejohet nga ligji për të drejtën e autorit, si p.sh. "riprodhimi për përdorim privat" ose "citimi". Përveç, ai nuk mund të kopjohet ose devijohet pa leje.
  Megjithatë, nëse ka dispozita të veçanta në çdo faqe të faqes së internetit të Shoqatës Ndërkombëtare të Chiba City, trajtimi do të ketë përparësi.

Mohim përgjegjësie

 • Edhe pse është bërë çdo përpjekje për të siguruar saktësinë e informacionit të postuar në faqen e internetit të Shoqatës Ndërkombëtare të Chiba City, mund të përfshihen gabime tipografike dhe përshkrime jo të plota.
 • Shoqata Ndërkombëtare e Chiba City nuk mban asnjë përgjegjësi për çdo veprim të ndërmarrë nga përdoruesit duke përdorur informacionin në faqen e internetit të Shoqatës Ndërkombëtare të Chiba City.
  Përveç kësaj, ne nuk do të marrim asnjë përgjegjësi për ndonjë dëm ose humbje të shkaktuar nga përdoruesi duke përdorur faqen e internetit të Shoqatës Ndërkombëtare të Chiba City.