Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Sigurimi mjekësor/shëndetësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Mësimi gjatë gjithë jetës/Sporti

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Grant grupor

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Mirëqenie për personat me aftësi të kufizuara

Ne ofrojmë lloje të ndryshme mbështetjeje për personat me aftësi të kufizuara fizike ose intelektuale.Për të marrë këtë lloj ndihme, personat me aftësi të kufizuara fizike kanë nevojë për një "Manual për Personat me Aftësi të Kufizuara" dhe personat me aftësi të kufizuara intelektuale kanë nevojë për një "Manual për rehabilitimin".

Për detaje, shkoni te Divizioni i Mbështetjes së të Moshuarve me Aftësi të Kufizuara në Qendrën e Shëndetit dhe Mirëqenies.

Qendra Qendrore e Shëndetit dhe MirëqeniesTEL 043-221-2152
Qendra e Shëndetit dhe Mirëqenies HanamigawaTEL 043-275-6462
Qendra e Shëndetit dhe Mirëqenies InageTEL 043-284-6140
Qendra e Shëndetit dhe Mirëqenies WakabaTEL 043-233-8154
Qendra e Shëndetit dhe Mirëqenies së GjelbërTEL 043-292-8150
Qendra e Shëndetit dhe Mirëqenies MihamaTEL 043-270-3154

Gjithashtu, kërkohet një "Manual për shëndetin dhe mirëqenien e personave me aftësi të kufizuara mendore" për lloje të ndryshme ndihme për personat me çrregullime mendore.Për detaje, ju lutemi kontaktoni Divizionin Shëndetësor të Qendrës së Shëndetit dhe Mirëqenies.

Qendra Qendrore e Shëndetit dhe MirëqeniesTEL 043-221-2583
Qendra e Shëndetit dhe Mirëqenies HanamigawaTEL 043-275-6297
Qendra e Shëndetit dhe Mirëqenies InageTEL 043-284-6495
Qendra e Shëndetit dhe Mirëqenies WakabaTEL 043-233-8715
Qendra e Shëndetit dhe Mirëqenies së GjelbërTEL 043-292-5066
Qendra e Shëndetit dhe Mirëqenies MihamaTEL 043-270-2287