Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Sigurimi mjekësor/shëndetësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Mësimi gjatë gjithë jetës/Sporti

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Grant grupor

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Spital i gjuhëve të huaja / përkthyes mjekësor

Chiba Medical Navi

Ju mund të gjeni një spital në prefekturën Chiba.
Ju gjithashtu mund të gjeni spitale që mbështesin gjuhë të huaja.
Shihni "Manuali i thjeshtë i gjuhës së huaj Chiba Medical Navi" për mënyrën e përdorimit.

Manuali i thjeshtë i gjuhës së huaj Chiba Medical Navi


Qendra Ndërkombëtare e Informacionit Mjekësor AMDA (Mbështet përkthimin automatik të gjuhës japoneze, angleze, kineze, koreane, spanjolle, portugeze, tajlandeze dhe vietnameze)

Qendra Ndërkombëtare e Informacionit Mjekësor AMDA ofron informacion mjekësor shumëgjuhësh dhe përkthyes mjekësor telefonik për banorët e huaj dhe vizitorët në Japoni që kanë nevojë për ndihmë në gjuhën japoneze.


Lista e spitaleve që mund të flasin gjuhë të tjera përveç japonezes (mbështet përkthimin automatik të japonisht, anglisht, kinezisht dhe koreanisht)

Ju mund të gjeni një spital që mund të flasë një gjuhë të huaj.