Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Mësimi gjatë gjithë jetës/Sporti

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Spitalet që mund të vizitohen gjatë festave dhe natës

Para përdorimit

Sigurohuni që të merrni me vete kartën tuaj të sigurimit shëndetësor dhe tarifën e ekzaminimit mjekësor.Nëse nuk keni kartë sigurimi shëndetësor, do t'ju duhet të paguani shumën e plotë.


Nëse sëmureni gjatë natës

Ju lutemi përdorni trajtimin mjekësor urgjent natën e Chiba City (ekzaminimi mjekësor urgjent natën) në Spitalin Komunal Kaihin.

vend

3-31-1 Isobe, Mihama-ku

TEL

TEL 043-279-3131

Lëndët mjekësore

I kufizuar në mjekësinë e brendshme dhe pediatrinë (lëndët e tjera mjekësore dhe konsultimet mjekësore me telefon nuk janë të disponueshme)

Pritje mjekësore

月〜金曜日 午後6時30分〜午後11時30分、土・日・祝日・年末年始(12/29〜1/3) 午後5時30分〜午後11時30分


Nëse lëndoheni gjatë natës

Operacioni (kirurgji, ortopedi) kryhet në detyrë.

Shërbimi telefonik

TEL 043-244-8080 (vetëm japonez)

Data dhe ora e informacionit

Çdo ditë nga ora 8:6 deri në XNUMX:XNUMX të mëngjesit të nesërm

Koha e konsultimit

6:6 pasdite deri në XNUMX:XNUMX të mëngjesit të nesërm


Informacion mbi institucionet mjekësore që hapen natën

Informacion për institucionet mjekësore që janë të hapura kur përgjigjen në telefon.

Shërbimi telefonik

TEL 043-246-9797 (vetëm japonez)

Data dhe ora e informacionit

Nga e hëna deri të shtunën (duke përjashtuar festat dhe festat e fundvitit dhe të Vitit të Ri (12/29 deri në 1/3)), nga ora 5:30 deri në 7:30


Nëse sëmureni ose lëndoheni në një festë

Ju lutemi përdorni klinikën e urgjencës për pushime të qytetit Chiba.

vend

1-3-9 Saiwaicho, Qendra e Përgjithshme e Shëndetit dhe Mjekësisë e qytetit Mihama-ku Chiba, kati 1

TEL

TEL 043-238-9911

Lëndët mjekësore

Mjekësia e brendshme, pediatria, kirurgjia, ortopedia, otolaringologjia, oftalmologjia, stomatologjia

Dita e trajtimit mjekësor

Të dielat, festat publike, festat e fundvitit dhe të Vitit të Ri (12 / 29-1 / 3)

Pritje mjekësore

8:30 deri në 11:30, 1:4 deri në 30:XNUMX


Mjeku i urgjencës së festave të Obstetrikës dhe Gjinekologjisë

Obstetrika dhe gjinekologjia është në detyrë.

Shërbimi telefonik

TEL 043-244-0202 (vetëm japonez)

Data dhe ora e informacionit

Të dielave, festat publike, festat e fundvitit dhe të Vitit të Ri (12 / 29-1 / 3) 8:5-XNUMX:XNUMX

Koha e konsultimit

9 paradite-5 pasdite