Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Mësimi gjatë gjithë jetës/Sporti

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Çfarë ju nevojitet në kohën e ekzaminimit mjekësor

Çfarë ju nevojitet në kohën e ekzaminimit mjekësor

 1. Karta e sigurimit shëndetësor
 2. Pasaportë, kartë identiteti, etj. (nëse keni sigurim studentor ndërkombëtar ose sigurim udhëtimi)
 3. Tarifa e ekzaminimit
 4. Shënime mbi adresat dhe numrat e telefonit.

* Nëse nuk keni kartë sigurimi shëndetësor, do t'ju duhet të paguani shumën e plotë.


Spitali Komunal Chiba

Ka dy spitale komunale në Chiba City

(XNUMX) Spitali Komunal Aoba

vend

1273-2 Aoba-cho, Chuo-ku

TEL

TEL 043-227-1131 (Përfaqësues)

Lëndët mjekësore

Mjekësia e brendshme, Psikiatria, Neurologjia, Mjekësia e frymëmarrjes, Gastroenterologjia, Mjekësia Kardiovaskulare, Hematologjia, Sëmundjet Infektive, Diabeti / Metabolizmi, Mjekësia Endokrine, Reumatologjia, Pediatria, Kirurgjia, Kirurgjia Gastroenterologjike, Kirurgjia, Ortopedi, Kirurgjia, Dermatologjia, Neurologjia oftalmologji, otolaringologji, rehabilitim, radiologji, stomatologji, anestezi, diagnozë patologjike, urgjencë

Pritje mjekësore

Nga ora 8:30 deri në 11:30
* Të shtunat, të dielat, festat kombëtare dhe festat e fundvitit dhe të Vitit të Ri (12 dhjetor - 29 janar) janë ditë të mbyllura.
* Në varësi të departamentit klinik, koha e përfundimit të pritjes mund të ndryshojë dhe disa departamente (neurokirurgji, radiologji, anesteziologji, diagnozë patologjike, departamenti i urgjencës) nuk ofrojnë kujdes të përgjithshëm mjekësor.

交通

Nga Platforma e Daljes Lindore JR Chiba Station 6

Rreth 20 minuta me autobusin e qytetit Chiba për në "Kawado / Miyakoen", zbrisni në "① Municipal Aoba Hospital" dhe ecni rreth XNUMX minutë

Nga Platforma e Daljes Lindore JR Chiba Station 7
 • Përafërsisht 20 minuta me autobusin Keisei për në "Minami Yahagi via Chiba University Hospital", zbrisni në "① Municipal Aoba Hospital" dhe ecni përafërsisht XNUMX minutë.
 • Merrni autobusin Keisei për në "Chiba University Hospital" për rreth 15 minuta, zbrisni në "② Central Museum" dhe ecni për rreth 5 minuta.
Nga JR Soga Station East Exit Platform 2

Përafërsisht 15 minuta me autobus Kominato / Autobus Chiba Chuo për në "Spitalin Universitar", zbrisni në "③ Central Museum" dhe ecni afërsisht 4 minuta

Nga Stacioni Hekurudhor Elektrik Keisei Chibadera

Përafërsisht 5 minuta me autobus Kominato / Autobus Chiba Chuo për në "Spitalin Universitar", zbrisni në "③ Central Museum" dhe ecni afërsisht 4 minuta


Spitali Komunal Kaihin

vend

3-31-1 Isobe, Mihama-ku

TEL

TEL 043-277-7711 (Përfaqësues)

Lëndët mjekësore

Mjekësi e brendshme, Gastroenterologji, Mjekësi Kardiovaskulare, Mjekësi respiratore, Neurologji, Kirurgji Kardiovaskulare, Sëmundje Infektive, Diabet/Metabolizëm, Mjekësi Endokrine, Kirurgji, Kirurgji Gastroenterologjike, Kirurgji e gjirit, Gjinekologji, Kirurgji Ortopedike, Kirurgji Plazte Obstetrikë, Neonatale, Pediatri, Kirurgji Pediatrike, Anesteziologji, Terapi me Rrezatim, Radiodiagnozë, Rehabilitim, Patologji, Emergjencë

Pritje mjekësore

Nga ora 8:30 deri në 11:30
Mbyllur të shtunave, të dielave, festave kombëtare dhe festave të fundvitit dhe të Vitit të Ri (12 dhjetor - 29 janar).
* Në varësi të departamentit, koha e përfundimit të pritjes mund të ndryshojë dhe disa departamente (anesteziologji, radiologji, patologji) nuk ofrojnë kujdes të përgjithshëm mjekësor.

交通

Autobusi Chiba Kaihin Kotsu nga Stacioni Shinkemigawa Dalja Jugore Nr. 4 në Linjën JR Sobu
 • Rreth 20 minuta nga "Spitali Kaihin", zbrisni në "Spitalin Kaihin"
 • Përafërsisht 20 minuta në linjën "Isobe High School", zbrisni në "Isobe 8-chome" dhe ecni për 3 minuta.
 • Rreth 20 minuta nga "Inage Yacht Harbor", zbrisni në "Isobe 8-chome", 3 minuta në këmbë
Autobusi Chiba Kaihin Kotsu nga platforma 4 e daljes veriore të stacionit Kawahama në linjën JR Keiyo
 • Rreth 10 minuta nga "Spitali Kaihin", zbrisni në "Spitalin Kaihin"
 • Përafërsisht 10 minuta në linjën "Isobe High School", zbrisni në "Isobe 8-chome" dhe ecni për 3 minuta.
 • Rreth 10 minuta nga "Inage Yacht Harbor", zbrisni në "Isobe 8-chome", 3 minuta në këmbë