Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Mësimi gjatë gjithë jetës/Sporti

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Shkëmbimi i të rinjve

Biznes i shkëmbimit të të rinjve

Ne do të dërgojmë dhe pranojmë të rinj që do të udhëheqin brezin e ardhshëm midis qyteteve simotra, dhe duke qëndruar në qytetet e njëri-tjetrit, do të thellojmë të kuptuarit tonë për kulturën dhe historinë dhe do të promovojmë shkëmbime të gjera me qytetarët.

Qytetet simotra që kryejnë shkëmbime rinore

1. North Vancouver, Kanada

Çdo vit, ne dërgojmë nxënës të shkollave të mesme nga Chiba City në North Vancouver City dhe pranojmë nxënës të shkollave të mesme të qytetit të North Vancouver në Chiba City.

2. Hjuston, SHBA

Ne dërgojmë nxënës të shkollave të mesme nga Chiba City në Houston City dhe pranojmë nxënës të shkollave të mesme të vogla të qytetit të North Vancouver në Chiba City çdo vit.

3. Montreux, Zvicër

Ne dërgojmë të rinj (16 deri në 25 vjeç) nga Chiba City në Montreux City dhe pranojmë të rinjtë e Montreux City në Chiba City në mënyrë alternative çdo vit.


* Të tre qytetet kanë shkëmbime për rreth dy javë gjatë pushimeve verore.
Ju lutemi shikoni raportin më poshtë për detaje mbi dërgimin e qyteteve simotra.

Programi i shkëmbimit të të rinjve në Reiwa 2 u anulua për shkak të ndikimit të infeksionit të ri koronavirus.

Në vitin e 3-të të Reiwa-s, ne kryem shkëmbime online me qytetin e North Vancouver, Kanada.

Shkëmbim online (Kanada)

Raporti i adoleshentëve të dërguar nga Chiba City në qytetet simotra

Raporti i vitit të parë të Reiwa (2019)

Raporti i vitit 30

* Aktualisht, ne nuk jemi duke rekrutuar studentë të dërguar.

Programi i Shkëmbimit Rinor Rekrutimi i Studentëve të Dispeçuar

Ne kërkojmë studentë të dërguar në qytetet simotra në Chiba City.
Nëse jeni të interesuar për jashtë shtetit ose dëshironi të provoni diçka të re, ju lutemi aplikoni.
Për të aplikuar, duhet të aplikoni për një seancë informuese.

Informacioni mbi sesionet informative do të shpallet nga orari vjetor i ngjarjeve pasi të vendoset orari.

Njoftim në lidhje me shkëmbimin ndërkombëtar dhe mirëkuptimin ndërkombëtar

2023.04.01Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar
Programi i Shkëmbimit Rinor XNUMX Anulimi i Rekrutimit të Studentëve Dispeçer
2023.01.28Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar
Ejani të na vizitoni në Festivalin Ndërkombëtar Fureai të Chiba City
2022.12.28Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar
Festivali Ndërkombëtar Fureai i qytetit Chiba 2023
2022.09.01Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar
Rekrutimi i grupeve për të marrë pjesë në "Chiba City International Fureai Festival 2023"
2022.05.06Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar
Konsulencë për rritjen e fëmijëve- "Çfarë bëni kur shkoni në spital?"-(Online) [Përfundoi]