Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Përdorni sallën e konferencave


Dhoma e konferencave

Mund të përdoret pa pagesë duke u regjistruar në Chiba City për organizatat që lidhen me shkëmbimet dhe bashkëpunimin ndërkombëtar që janë aktive në qytet.

Aktualisht, si masë për parandalimin e përhapjes së infeksionit të ri me koronavirus, ne kemi vendosur një kapacitet për përdoruesit e sallës së konferencave.

Salla e Takimeve XNUMX: XNUMX persona

Salla e dytë e takimit: XNUMX persona

Salla e tretë e takimit: XNUMX persona

Faleminderit për bashkëpunimin.

Orari i hapjes, gjuhët dhe vendndodhjet e disponueshme

Ju lutemi shihni më poshtë për orët e hapjes së Shoqatës Ndërkombëtare, ditët e punës së personelit që mund të flasë gjuhë të huaja dhe vendndodhjen e Shoqatës Ndërkombëtare.

Njoftim në lidhje me shkëmbimin ndërkombëtar dhe mirëkuptimin ndërkombëtar

2023.01.28Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar
Ejani të na vizitoni në Festivalin Ndërkombëtar Fureai të Chiba City
2022.12.28Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar
Festivali Ndërkombëtar Fureai i qytetit Chiba 2023
2022.09.01Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar
Rekrutimi i grupeve për të marrë pjesë në "Chiba City International Fureai Festival 2023"
2022.05.06Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar
Konsulencë për rritjen e fëmijëve- "Çfarë bëni kur shkoni në spital?"-(Online) [Përfundoi]
2022.04.01Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar
Programi i shkëmbimit të të rinjve Anulimi i rekrutimit të studentëve të dërguar