Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Mësimi gjatë gjithë jetës/Sporti

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Sallon shkëmbimi

Sallon shkëmbimi

 Ne do të promovojmë mirëkuptimin multikulturor duke ofruar një vend ku qytetarët japonezë dhe qytetarët e huaj mund të ndërveprojnë dhe ndërveprojnë lehtësisht me njëri-tjetrin, të shkëmbejnë informacione dhe të thellojnë të kuptuarit e ndërkombëtarizimit.

Rrethi i muhabetit të mamit të babait të huaj

 A është e vështirë të rrisësh një fëmijë në Japoni?

 A ka ndonjë gjë që nuk kupton?

 Ju mund të konsultoheni me një infermiere ose infermiere të shëndetit publik për shëndetin tuaj, si shtatzënia, lindja, rritja e fëmijëve, injeksioni (vaksinimi) dhe spitalet.

Programi

 • E martë, 2022 prill 4 nga ora 12:10 deri në ora 11:XNUMX fund
 • E martë, 2022 prill 5 nga ora 10:10 deri në ora 11:XNUMX fund
 • E martë, 2022 prill 6 nga ora 14:10 deri në ora 11:XNUMX fund
 • E martë, 2022 prill 7 nga ora 12:10 deri në ora 11:XNUMX fund
 • E martë, 2022 prill 9 nga ora 13:10 deri në ora 11:XNUMX fund
 • E martë, 2022 tetor 10 nga ora 11:10 deri në orën 11:XNUMX fund
  (Pjesa e parë) Hyrje në temën "kontrolli i zemërimit"
  (Pjesa e dytë) Shkëmbim/Konsultim individual
 • E martë, 2022 prill 11 nga ora 8:10 deri në ora 11:XNUMX fund
  (Pjesa e parë) Tema "Kontrolli i zemërimit" Fillestar XNUMX *Mund të merrni pjesë edhe nga Fillestari XNUMX
  (Pjesa e dytë) Shkëmbim/Konsultim individual
 • E martë, 2022 tetor 12 nga ora 13:10 deri në orën 11:XNUMX fund
  (Pjesa e parë) Tema "Kontrolli i zemërimit" Fillore XNUMX *Mund të merrni pjesë edhe nga Fillore XNUMX
  (Pjesa e dytë) Shkëmbim/Konsultim individual
 • E martë, 2023 tetor 1 nga ora 10:10 deri në orën 11:XNUMX fund
 • E martë, 2023 tetor 2 nga ora 14:10 deri në orën 11:XNUMX fund
 • E martë, 2023 tetor 3 nga ora 14:10 deri në orën 11:XNUMX fund

Tarifa e hyrjes

 falas

Mënyra dhe vendi i mbajtjes

 Ballë për ballë ose në linjë (zmadhimi i sistemit të videokonferencave në internet)
 Vendi për takime ballë për ballë: Chiba City International Exchange Plaza (Chiba Central Community Center 2F)

Mënyra e aplikimit (përfunduar në XNUMX)

Aplikoni me telefon

TEL: 043-245 5750-

Ju lutemi na tregoni emrin tuaj dhe "Dua të bashkohem me rrethin e bisedës së babait / nënës së huaj".

Flyer

 

Njoftim në lidhje me shkëmbimin ndërkombëtar dhe mirëkuptimin ndërkombëtar

2023.04.01Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar
Programi i Shkëmbimit Rinor XNUMX Anulimi i Rekrutimit të Studentëve Dispeçer
2023.01.28Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar
Ejani të na vizitoni në Festivalin Ndërkombëtar Fureai të Chiba City
2022.12.28Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar
Festivali Ndërkombëtar Fureai i qytetit Chiba 2023
2022.09.01Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar
Rekrutimi i grupeve për të marrë pjesë në "Chiba City International Fureai Festival 2023"
2022.05.06Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar
Konsulencë për rritjen e fëmijëve- "Çfarë bëni kur shkoni në spital?"-(Online) [Përfundoi]