Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Ndërveproni në japonisht

Merrni një klasë japoneze

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Është zgjatur sërish gjendja e jashtëzakonshme.

Është zgjatur sërish gjendja e jashtëzakonshme.

2021.9.10 Sëmundjet infektive

Deklarata e emergjencës nga prefektura Chiba
(Kinkyujitai Sengen) është 9 shtator (Nichi)
Ai u zgjat deri të enjten.

Edhe në qytetin Chiba, numri i njerëzve që bëhen korona po rritet.
Prandaj, spitali është bërë shumë i vështirë.
Edhe nëse jeni të sëmurë, ka disa njerëz që nuk mund të shihen menjëherë në spital.

Ju lutemi qëndroni sa më shumë në shtëpi.
Shpresoj se nuk do të shkoni në vende ku ka shumë njerëz.
Gjithashtu, ju lutemi përgjysmoni sasinë e daljeve.
Klikoni këtu për detaje

Meqenëse gjendja e jashtëzakonshme është zgjatur
Objektet e Chiba City
Deri të enjten, 9 shtator
Nuk mund të përdoret nga ora 20:00.
Klikoni këtu për detaje