Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Sigurimi mjekësor/shëndetësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Mësimi gjatë gjithë jetës/Sporti

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Grant grupor

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Raporti Javor i New Corona (5 prill 4)

Për t'ju ndihmuar të kuptoni situatën në lidhje me koronavirusin e ri në Chiba City, ne po krijojmë një raport javor që përmbledh informacionin e vaksinimit në Chiba City.

Njoftim në lidhje me vaksinimin (2023 prill 4)

Personat e kualifikuar për vaksinën e shtamit Omicron do të ndryshojnë!

[XNUMX.Rreth inokulimit nga XNUMX maji deri më XNUMX gusht

 ■Pjesa XNUMX

 ·Mbi XNUMX vjeç 

 ・ Personat ndërmjet moshës XNUMX dhe XNUMX vjeç që janë në rrezik të lartë për t'u sëmurë rëndë ose që punojnë në institucione mjekësore ose objekte për të moshuarit

  Ata që janë

 ⇒ Gjatë kësaj periudhe (5 maj deri më 8 gusht), ju mund të bëni një vaksinim kundër llojit Omicron.

 ■Pjesa XNUMX

 ·Nëse jeni XNUMX vjeç ose më i vjetër dhe XNUMX vjeç ose më i ri, "ata me një rrezik të lartë përkeqësimi" ose "vaksina një herë e përputhshme me shtamin Omicron

  Ata që nuk janë vaksinuar kurrë me

 ⇒ Gjatë kësaj periudhe (5 maj deri më 8 gusht), ju mund të bëni një vaksinim kundër llojit Omicron.

 ■Pjesa XNUMX

 ·Ata të moshës XNUMX deri në XNUMX vjeç që nuk kualifikohen për "Pjesën XNUMX" më sipër

 ·Ata që janë nga XNUMX deri në XNUMX vjeç dhe nuk kanë të drejtë për "Pjesën XNUMX" më sipër

 ⇒ Nuk mund të bëni vaksinimin gjatë kësaj periudhe (5/8-8/31).Bileta e vaksinimit që keni marrë do të jetë e vlefshme deri në shtator.

  Ju lutemi mbajeni në një vend të sigurt.

[XNUMX.Data e fillimit të rezervimit për vendin e vaksinimit në grup (për qershor)]

 SENSITY TOWER ⇒ Filloni të pranoni aplikime të premten, më XNUMX prill

 (Adresa) 1000 Shinmachi, Chuo-ku, Chiba City Sencity Tower 

 Qendra Komunitare Chiba Chuo ⇒ Filloni të pranoni aplikime të martën, më XNUMX maj

 (Adresa) 2-1 Chibaminato, Chuo Ward, Chiba City

 * Ju lutemi kontaktoni çdo institucion mjekësor për datën e fillimit të "kornizës familjare" të institucionit mjekësor. 

[XNUMX.Rreth dërgimit të biletave të vaksinimit]

・Do të dërgojmë një biletë të re vaksinimi për ata që kanë përfunduar vaksinimin kundër llojit Omicron, i cili filloi në XNUMX shtator të vitit të kaluar.

<Kur keni marrë vaksinën e mëparshme>

Deri në nëntor XNUMX ⇒ Dërguar të martën, XNUMX prill

Deri në shkurt XNUMX ⇒ Dërguar tashmë të martën, XNUMX prill

Pas Marsit XNUMX ⇒ Dërgesë sekuenciale

・Nëse nuk e keni përfunduar vaksinimin kundër llojit Omicron, ne nuk do t'ju dërgojmë një biletë vaksinimi.

Ju lutemi përdorni biletën tuaj të vaksinimit.

・Nëse nuk keni një biletë vaksinimi, ju lutemi kontaktoni qendrën e thirrjeve.

*Qendra e thirrjeve të vaksinimit është e hapur gjatë Javës së Artë (XNUMX Prill deri më XNUMX Maj), prandaj mos ngurroni ta përdorni.

*Nëse nuk kualifikoheni për vaksinim midis XNUMX majit XNUMX dhe XNUMX gushtit XNUMX, do t'ju duhet bileta e vaksinimit të dërguar këtë herë kur të merrni vaksinimin pas datës XNUMX shtator. Ju lutemi mbajeni në një vend të sigurt.

[XNUMX.Mënyra e rezervimit]

 XNUMX) Rezervimi në qendrën e thirrjeve të qytetit/vendin e rezervimit

 Institucion mjekësor individual (kategoria e përgjithshme)si dhe  Vendi i vaksinimit në grup Rezervimet për pranohen në qendrën e thirrjeve dhe në faqen e mëposhtme të rezervimit.

 XNUMX) Rezervime në institucione mjekësore individuale

 Institucion mjekësor individual (korniza familjare)Rezervimet pranohen në çdo institucion mjekësor.

 Ju lutemi kontaktoni çdo institucion mjekësor për informacion se si të bëni një rezervim.

[XNUMX.Informacioni i kontaktit】

 <Qendra e Thirrjeve për Vaksinimin e Koronës në Chiba City>

 0120-57-8970  

 8:30-21:00 (e hënë-e premte), 8:30-18:00 (e shtunë dhe e diel) 

 (Personat me aftësi të kufizuara në dëgjim ose në të folur) 

 FAX 043-245-5128 / Email  cv-call@city.chiba.lg.jp

<Siti i Rezervimit për Vaksinimin e Corona në Chiba City> Rezervime për publikun e gjerë në institucione mjekësore individuale dhe rezervime të reja për vendet e vaksinimit në grup

 https://vaccines.sciseed.jp/chiba/login

<Corona Vaccine Navi> Statusi i rezervimit të institucioneve mjekësore individuale, etj.

 https://reservationlist.city.chiba.jp/

<faqja kryesore e qytetit> Informacioni më i fundit rreth vaksinimit

 https://reservationlist.city.chiba.jp/