Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Sigurimi mjekësor/shëndetësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Mësimi gjatë gjithë jetës/Sporti

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Grant grupor

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

 Informacion për fatkeqësitë

Njoftim në lidhje me fatkeqësitë, parandalimin e fatkeqësive dhe sëmundjet infektive

2023.09.09Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive
Qendra e Mbështetjes së Katastrofave të Qytetit Chiba për të Huajt është shpërbërë.
2023.09.08Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive
Krijohet Qendra e Mbështetjes së Katastrofave të Qytetit Chiba për të Huajt
2023.07.31Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive
Stërvitja e përbashkët e nëntë prefekturave dhe qyteteve për fatkeqësitë_Rekrutimi i pjesëmarrësve të huaj
2023.04.27Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive
Raporti Javor i New Corona (botimi i 2023 marsit 4)
2022.05.13Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive
Nis inokulimi i katërt i vaksinës së re të koronës