Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Ndërveproni në japonisht

Merrni një klasë japoneze

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Këshillim juridik falas për të huajt (me përkthyes)

Këshillim juridik falas për të huajt (me përkthyes)

2021.4.29 Konsultohuni
Vendbanimi( Zairyu ) Kualifikimi( katrore ) Gjë divorci( Divorci ) Se punë( punë ) problem( problem ) Rreth etj. Një avokat( Mbrojtja ) に falas( Falas ) で konsultimi( Kjo është e drejtë ) Ju mundeni

konsultimi( Kjo është e drejtë ) Me Zoom 電話( telefonit ) Une do të. konsultimi( Kjo është e drejtë ) 時間( koha ) eshte XNUMX( Hmm ) eshte erresire.konsultimi( Kjo është e drejtë ) Të jetë në gjendje të( Hi ) :XNUMX( Nen ) ( Gatsu ) XNUMX( Hi ) (( ) ) XNUMX( ) 30( Hmm )  ~ XNUMX( ) 30( Hmm )
korrespondencë( Taiou ) gjuhë( Gjuhe ) (( orarin ) ):日本语( japoneze ) ,英语( anglisht ) ,Gjuha kineze( kineze ) , Spanjë( Juaji ) ,Portugali( Juaji ) ,フ ィ リ ピ( Juaji ) (Tagalog( Juaji ) )


Detajetinformacion( informacion ) は こ ち ら Te lutem shiko


kryesor( Shu ) ( kur ) :( intuitës ) ( bastun prej palme kacavjerrëse ) ( stol ) ( Juaji ) ( ) ( Ren ) ( Shkoni ) takim( vozis ) (person përgjegjës( Tanto ) :Suzuki( Suzuki ) )