Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Mësimi gjatë gjithë jetës/Sporti

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Thirrje konsultimi për punëtorët e huaj

Thirrje konsultimi për punëtorët e huaj

"Shërbimi i Konsulencës Telefonike për Punëtorët e Huaj" është një biznes konsultimi i drejtuar nga Ministria e Shëndetësisë, Punës dhe Mirëqenies.

Mund të flisni në telefon në një gjuhë të huaj për kushtet e punës.

(Ajo të çon në këndin e konsultimit të punonjësve të huaj.)

Për konsultimet duke përdorur "Telefonin e Konsultimit për Punëtorët e Huaj", një tarifë prej 180 jenësh (përfshirë taksat) tarifohet çdo 8.5 sekonda nga një telefon fiks dhe 180 jen (me taksa) çdo 10 sekonda nga një telefon celular.

Ju lutemi vini re se dita e hapjes dhe ora e hapjes mund të ndryshojnë përkohësisht.

Kushtet e punës Linja e nxehtë

Për më tepër, "Linja e nxehtë e konsultimit për kushtet e punës" është e disponueshme për konsultime pas mbylljes së byrosë prefekturale të punës dhe inspektimit të standardeve të punës ose gjatë fundjavave dhe festave, dhe pa pagesë për kushtet e punës etj. nga kudo në vend. mund të konsultohet me telefon në një gjuhë të huaj.

Gjuhët e mbështetura dhe informacione të hollësishme

Gjuhët e mbështetura: Anglisht Kinezisht Portugez Spanjisht Tagalogisht Vietnamisht Vietnamisht Nepalisht Koreane Tajlandeze Indonezisht Kamboxhia (Khmer) Mongolisht

Kontrolloni më poshtë për më shumë informacion