Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Udhëzime për jetën për të huajt (Udhëzuesi i parë i qytetit Chiba)

Shoqata Ndërkombëtare e qytetit Chiba zbaton "Udhëzimet e stilit të jetesës për të huajt" për t'u bërë të ditur njerëzve se çfarë duhet për të jetuar në qytetin Chiba.

Nëse sapo keni filluar të jetoni në Chiba City, ose nëse keni jetuar në Chiba City për një kohë të gjatë dhe keni disa pyetje, ju lutemi përdorni atë.

gjuhë e mbështetur

Anglisht Kineze Koreane Spanjolle Vietnameze

* Si rregull i përgjithshëm, ju mund të merrni udhëzime brenda kohës së përcaktuar më poshtë.

内容

Si të shuhen mbeturinat, pagesa e faturave të shërbimeve, procedurat e lëvizjes, martesa/divorci, regjistrimi i vulave, taksat, regjistrimi i pensioneve kombëtare, sigurimet shëndetësore, përdorimi i sistemit të mirëqenies, kujdesi për fëmijët, edukimi i fëmijëve, etj.

場所

Chiba City International Association Plaza

XNUMX-XNUMX Chiba Port, Chuo-ku, Chiba City Chiba Central Community Center kati i XNUMX-të

Online (ZOOM) është gjithashtu i disponueshëm, kështu që ju lutemi na kontaktoni.

Si të aplikoni

Aplikimi në ueb

Ju mund të aplikoni në ueb nga sa vijon

Aplikoni me telefon

Ju lutemi na tregoni përmbajtjet e mëposhtme me telefon

① Çfarë doni të dini

② Metoda (dritare / në internet)

③ Ju lutem më tregoni datën dhe orën e dëshiruar. 

Numri i telefonit: 043 (245) 5750