Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Tavolinë konsultimi jetësor për shtetas të huaj

Shoqata Ndërkombëtare e Chiba City ka një pikë kontakti për qytetarët e huaj në Chiba City për t'u konsultuar për gjëra të ndryshme që kanë ndodhur në jetën e tyre të përditshme.Nëse keni ndonjë problem ose dëshironi të flisni, ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni.

Përveç konsultimeve për jetën e përditshme, ne synojmë të sigurojmë që folësit amtare të gjuhëve të huaja në Chiba City të mos humbasin mundësitë për të marrë shërbimet e nevojshme për jetën shoqërore dhe për të marrë pjesë në aktivitetet e komunitetit lokal për shkak të dallimeve gjuhësore. Përveç kësaj, Shoqata do të dërgojë përkthyes të komunitetit /Përkrahësit e përkthimit të cilët mund të bashkëpunojnë në mbështetjen e komunikimit të qetë dhe transmetimit të saktë të informacionit ndërmjet palëve.Kliko këtu për mënyrën e kërkesës

* Gama e të huajve në qytetin Chiba

① Ata që jetojnë në Chiba City, ② Ata që punojnë në Chiba City, ③ Ata që ndjekin shkollën në Chiba City

gjuhë e mbështetur

Anglisht, Kinezisht, Koreane, Spanjisht, Vietnamisht, Ukrainisht

Klikoni këtu për fletëpalosje shumëgjuhëshe

Koha dhe vendi i pritjes

Nëse ka një punonjës që mund të flasë çdo gjuhë, punonjësi do ta trajtojë atë.

Nëse nuk ka staf që mund të flasë ndryshe nga sa më sipër ose në një gjuhë, aplikacioni i përkthimit do ta trajtojë atë.

Ju lutemi kontrolloni orët e hapjes, orët e udhëtimit të stafit që di gjuhë të huaja dhe vendndodhjen e shoqatës nga sa vijon.

Metoda e konsultimit

Konsultohuni në banak

Ju mund të konsultoheni në dritaren e Shoqatës Ndërkombëtare të Chiba City.

Përparësi do të kenë ata që kanë bërë rezervime.

Konsultohuni me telefon

Numri i telefonit: 043 (245) 5750

Përparësi do të kenë ata që kanë bërë rezervime.

Konsultohuni me email

Ju lutemi plotësoni detajet e konsultimit në formularin e rezervimit të "Rezervimi i një konsultimi të jetës" më poshtë.

Personi përgjegjës do t'ju kontaktojë në një datë të mëvonshme.

Rezervë

Nëse bëni një rezervim kur konsultoheni, mund të konsultoheni pa pasur nevojë të prisni.

Konsultime për ata që jetojnë jashtë qytetit Chiba

Nëse jetoni jashtë qytetit Chiba, ju lutemi kontaktoni Qendrën Ndërkombëtare të Shkëmbimit Chiba ose zyrën e konsultimit në zonën tuaj.