Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Banaku i konsultimit të jetës në Sallën Publike Takahama

Konsultimi i jetës në sallën publike Takahama

Shoqata Ndërkombëtare e qytetit Chiba ofron konsultime për jetën në Sallën Publike Takahama, ku shumë njerëz nga Kina jetojnë në zonë.

A keni ndonjë problem apo pasiguri për të jetuar në Japoni?

Stafi nga Kina do të konsultohet në gjuhën kineze dhe japoneze.

Data dhe ora Si rregull i përgjithshëm, e mërkura e XNUMX-të e çdo muaji

Ora XNUMX:XNUMX-XNUMX:XNUMX

Nuk ka asnjë kosto.

Ju lutemi bëni një rezervim një ditë përpara aplikimit. TEL: 043-245-5750

Klikoni këtu për një fletëpalosje të konsultimit të jetës në Sallën Publike Takahama në gjuhën kineze

Salla Publike Takahama

Adresa 1-8-3 Takahama, Mihama-ku, Chiba

交通

Nga dalja perëndimore e stacionit JR Inage, merrni autobusin Kaihin me destinacion "Takahama Garage", "Flower Museum" ose "Kaihin Pool", zbrisni në shkollën e mesme Inage dhe ecni për 5 minuta.

Nga stacioni JR Inage Kaigan, merrni autobusin Kaihin me destinacion "Stacioni Inage (nëpërmjet hyrjes së Zyrës së Transportit Tokësor, nëpërmjet kompleksit të banesave në lindje)", zbrisni në prefekturën Takahama nr. 5 dhe ecni për XNUMX minuta.