Faqet jo-japoneze përkthehen automatikisht dhe
Mund të mos përkthehet saktë.
Gjuhe
Menyja
Kërko
Ngjyrosje
standarde
blu
përmasa e germave
zgjerimi
standarde
Tkurret

GJUHËN

Gjuhe te tjera

MENU

Informacioni i jetesës

kujdes mjekësor

Sigurimi mjekësor/shëndetësor

Mirëqenie

Fëmijët / arsimimi

punë

Procedura rezidente

Strehimi / Transporti

Në rast urgjence

Mësimi gjatë gjithë jetës/Sporti

Konsultohuni

Konsulencë për të huajt

Përkrahës i Përkthimit të Interpretimit të Komunitetit

Këshilla juridike falas

Tjetër banak konsultimi

Fatkeqësitë / parandalimi i fatkeqësive / sëmundjet infektive

 Informacion për fatkeqësitë

Informacion për parandalimin e fatkeqësive

Informacion për sëmundjet infektive

Mësimi japonez

Filloni të mësoni japonisht

Filloni të mësoni japonisht në shoqatë

Merrni një klasë japoneze

Aktiviteti japonez një me një

Ndërveproni në japonisht

Klasa e gjuhës japoneze në qytet

Materiale mësimore

Shkëmbimi ndërkombëtar / mirëkuptimi ndërkombëtar

Shkëmbimi ndërkombëtar Kuptimi ndërkombëtar

vullnetar

Grant grupor

Vullnetar

Trajnim vullnetar

Aktiviteti japonez një-në-një [Anëtar i shkëmbimit]

Prezantimi i vullnetarëve

Gjeni një vullnetar

Njoftim nga Bashkia e Chiba

Buletini nga administrata komunale (versioni i fragmentit)

お 知 ら せ

Revista e Informacionit Chiba City Life (publikimi i kaluar)

Vështrim i përgjithshëm i shoqatës

Biznesi kryesor

Zbulimi i informacionit

Mbështetja e sistemit të anëtarësimit dhe informacione të tjera

Regjistrim / rezervim / aplikim

regjistrohu

Aplikoni

Rezervimi i hapësirës së aktivitetit

Sistem menaxhimi

KERKO

Ne pranojmë konsultime nga refugjatët ukrainas

Ne pranojmë konsultime nga refugjatët ukrainas

Shoqata Ndërkombëtare e qytetit Chiba pranon informacione dhe konsultime të ndryshme të nevojshme për jetën e përditshme, në mënyrë që refugjatët ukrainas të mund të qëndrojnë në qytetin Chiba, i cili ka kultura dhe stile të ndryshme jetese, me qetësi.

objektiv 

Shtetas ukrainas dhe rusë që banojnë në qytet dhe refugjatë nga Ukraina

内容 

Ne ofrojmë informacione dhe konsultime në lidhje me jetën për popullin ukrainas.

gjuhë e mbështetur

ukrainas

英语 

Japoneze e lehtë

Koha e pritjes 

Nga e hëna në të premte: 9:00-20:00,

E shtunë: 9:00-17:00

Tavolinë pritjeje 

Shoqata Ndërkombëtare e qytetit Chiba

Telefon: 043-245-5750
Vendi: Chiba City International Association Plaza (Shoqata Ndërkombëtare e qytetit Chiba)

Ne gjithashtu pranojmë online